HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Vliegendeuren

36

combinaties

Ik adviseer een plissé horgordijn voor een mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Bij Trendy Decor ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor gratis advies aan huis!’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Vliegendeur voor elke deur, ook extra grote

Welke vliegendeur of hordeur past het beste bij u thuis? Wij hebben horren voor elk type deur en in elke gewenste variant. Dus ook voor heel brede of heel hoge deuropeningen. Omdat we vliegendeuren op maat maken, sluiten ze altijd perfect aan en beschadigen ze de omlijsting niet. Bij Trendy Decor in Emblem tonen we u graag welke types hordeuren er zijn en hoe ze werken. We informeren u over de voordelen en geven advies over de juiste oplossing voor uw huis.

Plissé vliegendeur met zeer sterk gaas

De plissé vliegendeur is sterk, praktisch en geschikt voor bijna elke deur. U schuift de plissé vliegendeur gewoon opzij als u ze niet gebruikt of als de buitendeur gesloten is. Daardoor neemt ze weinig plaats in. De vliegendeur blijft ook stevig staan als u ze maar een stukje opzijschuift en slaat niet ineens dicht. Het geplisseerde vliegengaas is veel sterker dan vlak vliegengaas.

Pendelvliegendeur, dé oplossing met kinderen of huisdieren

De pendelhordeur is de beste optie als u kinderen of huisdieren hebt. Deze hordeur gaat namelijk naar beide kanten open en sluit vervolgens weer vanzelf. Zo zorgt u dat uw kinderen binnen blijven en houdt u uw huisdieren binnen- of juist buitenshuis. Bij huisdieren adviseren we wel het extra sterke huisdierengaas te gebruiken voor uw pendelhordeur. Het is beter bestand tegen de scherpe nagels van huisdieren.

Scharnierende vliegendeur

Wilt u een hordeur die net zo werkt als een gewone deur, maar die niet naar beide zijden openklapt? Dan is de scharnierende vliegendeur een passende oplossing, die gaat maar naar één kant open. Ook deze hordeur kunnen we voorzien van elk soort horrengaas, zoals extra-transparant gaas (TTA-gaas).

Voor grote deuropeningen: de schuifvliegendeur

Hebt u een groot schuifraam? Dan maken we een schuifvliegendeur op maat voor u. Dat kan tot 2 meter breed en 3 meter hoog. Is uw deuropening groter? Geen probleem. We kunnen ook twee deuren naar elkaar toe laten sluiten.

De juiste vliegendeur voor u

De perfecte vliegendeur vraagt maatwerk. En dat is precies wat we u bij Trendy Decor bieden. Stap binnen in onze showroom in Emblem voor professioneel advies: we kunnen u precies vertellen welk type vliegendeur het meest geschikt is in uw situatie en wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk verzorgen we ook het opmeten en plaatsen van de deuren voor u. U hebt bovendien 2 jaar garantie op onze vliegendeuren.

 

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook voor vloerkleden kunt u bij ons slagen.

Vloeren

ook bij Trendy Decor

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.