HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

EasyClick

EasyClick

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaatst u makkelijk het EasyClick systeem.

Advies bij u thuis


EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren Plissé, Duette®Shades en Aluminium Jaloezieeën'

Klantervaring

“Bij Trendy Decor in Emblem ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Het EasyClick systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette® Shades.’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

EasyClick, installeren zonder boren of schroeven!

Met EasyClick is het monteren van uw raamdecoratie supersimpel. Bij dit systeem komen er geen boren of schroeven aan te pas. We plaatsen een aluminium frame direct op uw kozijn, met magneetband of klikband. Daarin zetten we uw raamdecoratieproduct vast, bijvoorbeeld een plissé, Duette®Shades of aluminium jaloezie. EasyClick is dé oplossing voor kozijnen uit aluminium of kunststof. Onze plaatsers Kris en Ludo hebben er veel ervaring mee.

Zo handig is EasyClick

EasyClick is niet alleen makkelijk te monteren, maar ook te verwijderen. Wilt u uw ramen schoonmaken? Doordat het EasyClick-frame met magneetband of klikband op uw raamkozijn vastzit, haalt u het eenvoudig los. Bent u klaar? Dan klikt u het frame zo weer tegen het raam. Lees in dit blogbericht over de ervaringen met EasyClick.

Plissé en Duette®Shades met EasyClick

Met een transparante handgreep opent en sluit u het plissé-model. Bij EasyClick voor plissé en Duette®Shades hebt u de keuze uit verschillende modellen. De plissé is er bijvoorbeeld in een top-down model, waarbij u het systeem van boven naar beneden openzet of sluit. Maar ook een top-down/bottom up model is mogelijk. Dat opent en sluit u naar wens aan de boven- of onderkant. Zo kan u de stof mooi in het midden laten ‘zweven’.

Heel veel kleuren combineren

Bij Trendy Decor vindt u het EasyClick-systeem in allerlei kleuren, zowel voor plissés als jaloezieën. Naast een transparante handgreep voor het openen en sluiten van uw plissé of jaloezie, bestaat er een stang voor het tuimelen van de jaloezieën. Wilt u EasyClick combineren met een aluminium jaloezie? Dat is mogelijk met lamellen van 25 mm breed. We kunnen de jaloezie ook op een deur of schuin raam plaatsen.

 

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Trendy Decor

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.