HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Iso Plissé® gordijnen

Luxe functionele raamdecoratie

Iso Plissé® gordijnen

Luxe functionele raamdecoratie

Iso Plissé® gordijnen

Ook elektrisch te bedienen

Iso Plissé® gordijnen

Ook elektrisch te bedienen

Iso Plissé® gordijnen

Ook elektrisch te bedienen

157

kleuren

Iso Plissé® gordijnen kunnen ook perfect samen met EasyClick.

Advies bij u thuis


Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Ruime collectie en professioneel advies aan huis. Wij zijn uiterst tevreden over onze keuze van screens in de living en vouwgordijn in de slaapkamer. Super service en installatie aan een correcte prijs. Zeker een aanrader om eens langs te gaan”.

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Luxueuze raamdecoratie: Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen hebben een bijzondere honingraatstructuur. Ze zijn niet alleen elegant, maar ook heel functioneel en geschikt voor vele toepassingen. Zo besparen ze warmte en passen ze ook op ramen met bijzondere vormen. Wilt u ruimtes verduisteren of licht subtiel filteren? Ook daarvoor zijn ze ideaal. U hebt bovendien de keuze uit vele kleuren en dessins. Kom eens langs bij Trendy Decor in Emblem voor inspiratie én persoonlijk advies.

Tot 25% energiebesparing

Is het buiten koud of net heel warm? Iso Plissé® gordijnen hebben een uitstekende isolerende werking. Door de honingraatstructuur ontstaat binnenin een stilstaande luchtlaag die warmte binnen of juist buiten houdt. Het kan u tot 25% energie besparen!

Perfect voor de werkplek

De mooie Iso Plissé® gordijnen van Toppoint zijn ook een uitstekende keuze voor uw werkplek thuis of op kantoor. De gebruikte stoffen voldoen namelijk aan de EU-normen voor lichttransmissie. Dat is de hoeveelheid licht die door een raamdecoratie mag schijnen. U bent verzekerd van voldoende licht op uw werkplek, zonder hinderlijke lichtinval op uw beeldscherm.

Ook voor ramen in speciale vormen

Hebt u een dakraam, lichtkoepel, draaikiepraam of een bijzondere raamvorm zoals een driehoekig of schuin raam? Iso Plissé® gordijnenzijn er in heel veel verschillende soorten en passen op allerlei ramen. Bij Trendy Decor denken we met u mee over de beste oplossing. Stap gerust eens binnen in onze showroom aan de Oostmalsesteenweg in Emblem voor vrijblijvend advies van onze ervaren medewerkers, zoals Suzy of Karen.

Het grote gemak van Iso Plissé® gordijnen

Houdt u van comfort? Met de Iso Plissé® gordijnenregelt u de bediening precies zoals u het wilt: met een handgreep, een kindveilig koord, een handige draaistang of een bedieningsstok als ze hoog hangen. Ook elektrisch bedienen is mogelijk, probeer het zelf een keer uit bij ons in de showroom in Emblem. Hebt u liever geen gaten in de omlijsting? Kies dan voor montage met het EasyClick-systeem. Nog meer gemak: met het top-down bottom up-systeem schuift u de Iso Plissé® gordijnen op ieder plek van uw raam.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Trendy Decor een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Combineer uw Iso Plissé® gordijnen met een gordijn

Van transparante tot en met verduisterende stoffen, u kan de Iso Plissé® gordijnen in allerlei uitvoeringen bestellen. Voor een aangename lichtinval en de nodige privacy, combineert u ze heel eenvoudig met een mooi gordijn. Dat geeft uw interieur een extra luxueuze uitstraling en komt de akoestiek ten goede.

Iso Plissé® op maat voor u

Op zoek naar mooie raambekleding voor uw interieur? Of een oplossing nodig voor dat ene grote raam of dat venster met die afwijkende vorm? Dan kunnen we u de Iso Plissé® gordijnen zeker aanbevelen. Voor meer informatie nodigen we u graag uit in onze makkelijk bereikbare showroom in Emblem. Onze eigen interieurstylist Veerle geeft u graag advies. Plaatsers Kris en Ludo staan garant voor een installatie op maat, terwijl onze Shana zorgt voor een perfecte projectopvolging.

 

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook in karpetten hebben wij een ruime keuze.

Karpetten

ook bij Trendy Decor

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.