HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

243

kleuren

Ik adviseer Scala aluminium jaloezieën voor in de badkamer.

Aluminium Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Top bediening en de investering waard. De koude blijft buiten en de warmte ook.”.

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor u opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Aluminium jaloezieën voor elk raam, in elke ruimte

De stijlvolle aluminium jaloezieën van Trendy Decor in Emblem passen in iedere ruimte van uw huis. Het maakt niet uit of u nu een industrieel, Scandinavisch of juist minimalistisch interieur hebt. Uw werkruimte inrichten? Ook daarvoor zijn onze praktische en moderne aluminium jaloezieën zeer geschikt. Kom eens langs in onze showroom van meer dan 1.000 m2 aan de Oostmalsesteenweg. We tonen u graag wat er allemaal mogelijk is!

Voor maximaal comfort maken we ze zelfs elektrisch bedienbaar voor u. Kom gerust eens langs om uit te testen hoe dit werkt. Trendy Decor is prefered Toppoint by Brel Dealer, dus we kunnen u er alles over vertellen. We helpen u ook graag de juiste jaloezieën te kiezen, meten uw ramen op en verzorgen de installatie tot in de puntjes.

Jaloezieën voor uw keuken of badkamer

Aluminium jaloezieën zijn vocht- en schimmelwerend, in tegenstelling tot de houten variant. Dat maakt ze ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals uw keuken of badkamer. Voor roest of schimmel hoeft u niet bang te zijn, zowel de lamellen als het bovenprofiel zijn ertegen bestand. Een extra geruststelling: u hebt een garantieperiode van maar liefst 7 jaar.

Ook voor draaikiepramen

Om wat voor ramen het ook gaat, bij Trendy Decor hebben we altijd de juiste aluminium jaloezieën voor u. Zelfs voor draaikiepramen. Dan zetten we de aluminium jaloezieën met zijgeleiding op het raam vast. Op die manier kantelen ze niet wanneer u het draaikiepraam openzet. Onze plaatsers Kris en Ludo maken het perfect in orde voor u.

Aangename lichtinval en privacy

Het zonnetje doet deugd, maar niet als het in het beeldscherm van uw computer of tv schijnt. Met onze aluminium jaloezieën kan u het binnenvallende licht precies filteren zoals u dat wil. Zo geniet u van daglicht, zónder hinder van de zon. Wilt u ’s avonds thuis in de zetel of tijdens een gesprek op het werk graag privacy? Ook daarvoor is deze raambekleding een ideale oplossing.

Fraai én slim design

Wij werken uitsluitend met de beste merken. Onze jaloezieën zijn van daarom van Toppoint, uit de Scala® reeks. Ze zijn niet alleen mooi om te zien, het ontwerp steekt ook slim in elkaar. Elk onderdeel is van aluminium. Het bovenprofiel is dicht, zodat er geen stof of vuil in kan. En een welving aan de achterzijde zorgt voor een minimale kier tussen de bovenste lamel en het bovenprofiel. Perfect om ruimtes te verduisteren. De Scala® bovenbak is er in antraciet, zwart- en wit structuur, geanodiseerd aluminium en geanodiseerd champagne.

Diverse (lamel)breedtes

De aluminium jaloezieën zijn tot in de kleinste details uitgewerkt. U kan kiezen uit heel veel kleuren en raambreedtes. Ook vindt u bij Trendy Decor lamellen van verschillende breedtes. Voor grote ramen is er bijvoorbeeld een stoere, brede lamel, voor kleine ramen een subtiele smalle. Maakt enkel jaloezieën voor het raam een ruimte te kil of te hol? Combineer ze dan met mooie transparante gordijnen, voor nog meer sfeer. Zoekt u een aluminium jaloezie voor raamkozijnen die breder zijn dan 4 meter? Kies dan voor de Scala® XL7, deze is elektrisch en verkrijgbaar tot wel 7 meter. De Scala aluminium jaloezie is er tot wel 4 meter hoog.

Unieke collectie ladderbanden, dé finishing touch

Toppoint heeft een grote collectie ladderbanden. Deze zijn door onze designers ontworpen voor een perfecte afstemming op uw jaloezie en de Toppoint gordijnen. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper. Deze kleuren zijn er ook voor het ladderband, helemaal op kleur af te stemmen. Geschikt bij de Scala® jaloezieën met lamellen van 50 mm.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kunt u ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Aluminium jaloezieën op maat

Bij Trendy Decor weten we alles van aluminium jaloezieën. We maken ze ook perfect op maat van uw ramen, want dat is natuurlijk het allermooist. Het meten en plaatsen kan u gerust aan ons overlaten, we hebben bijna 25 jaar ervaring in raambekleding. Wilt u persoonlijk advies over de beste keuze voor uw interieur? Maak dan zeker een afspraak met Veerle, onze eigen interieurstyliste.

 

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Trendy Decor

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.