Onze beoordeling

Elektrische bedienbare raamdecoratie, handig én gemakkelijk

1483

kleuren

Toppoint powered by Brel koppel je makkelijk aan je Hub.

Voor goed advies over elektrische bediening kom je naar MrWoon

'De mogelijkheden, soorten en functies.'

Toppoint – powered by Brel, via uw eigen HUB

• Kiest u voor elektrisch bedienbare raamdecoratie van Toppoint (Somfy) dan kiest u voor perfectie én tegen de beste prijs
• Bedienbaar met een Toppoint afstandsbediening. Los leverbaar & als wandschakelaar
• Heel eenvoudig te koppelen met eindeloos veel HUBs welke reeds in huis aanwezig zijn of vrij verkrijgbaar zijn.
Zo heeft u aan één HUB voldoende.

Motoren powered by Brel

Toppoint heeft er bewust voor gekozen om de motoren bij Brel, een gespecialiseerde motoren bouwer, af te nemen. Wanneer u uw Toppoint raamdecoratie via mobiel of tablet wilt bedienen, treft u tussen ‘mijn apparaten’ ‘Brel’ aan. Dit is de motor welke uw Toppoint raamdecoratie product bedient. Heel makkelijk.

Elektrisch bedienbare vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen worden voorzien van elektrische bediening. Het systeem is uitgevoerd met een 12V- of een 230V-motor en kan zowel individueel als centraal bediend worden. Dat maakt het zelfs mogelijk om vouwgordijnen op moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijk te bedienen. De draadloze bediening is mogelijk via een hand- of wandzender.

Elektrisch bedienbare rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen elektrisch bediend worden via een 8V-motor. Deze motoren zijn voorzien van een geïntegreerde oplaadbare accu en de bediening kan draadloos of d.m.v. een draaischakelaar bedient worden.
De afstandbediening van de rolgordijnen is 15-kanaals.

Elektrisch bedienbare Duette® Shades en plissés

Duette® Shades en plissés kunnen ook worden voorzien met een 12V-motor. Alle motoren bevatten een geïntegreerde ontvanger en de bediening is altijd draadloos. Als u dat wilt, kunnen meerdere plisségordijnen gelijktijdig maar ook afzonderlijk met één afstandsbediening aangestuurd worden.

Elektrisch bedienbare jaloezieën

De Scala aluminium jaloezieën 25 worden uitgevoerd met een 12V-motor. De aluminium jaloezieën Scala 50, met een ladderkoord of ladderband, worden voorzien van een 230V-motor. De Scala 50 kan ook uitgevoerd worden met de OTE 12V-motor (met ingebouwde accu). Beide jaloezieën kunnen zowel met een wandschakelaar als met een afstandsbediening bestuurd worden. De 50 mm Silva houten jaloezieën worden uitgevoerd met een 230V-motor. Hierbij kunt u kiezen voor een afstandsbediening of bedienig via uw HUB.

Bezoek een van onze woonwinkels

Zoveel keuze in elektrische raamdecoratie kan kiezen lastig maken. En dus zijn wij er voor je. Voor persoonlijk advies zodat jij kunt kiezen welke raamdecoratie het beste staat bij jou thuis. En heb je gekozen? Dan kun je op ons rekenen dat het ook perfect geregeld wordt. Met onze persoonlijke en vakkundige service garanderen wij kwaliteit in raamdecoratie én aantrekkelijke prijzen. Wil je daar meer over weten? Of het eens zelf komen beoordelen? Kom dan langs of maak een afspraak. We zien je graag binnenkort in een van onze woonwinkels.

 

Onderstaande raamdecoratie kan elektrisch bediend worden, vraag ernaar bij MrWoon

Gordijnen

Vouwgordijnen

Duette®Shades

Jaloezieën

Plissé

Rolgordijnen

Klantervaring

“Bij MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven! Dit systeem kunt u namelijk monteren op het kozijn.

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoatie winkel in uw buurt.

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

VDD Brasschaat

Trendy Decor Emblem

Versus gordijn

Solution

Blue Leaf

Jardin en Solution

Plisségordijnen

Jaloezie Silva

Vouwgordijnen

Scala jaloezie

Gordijnen

Duette®Shades

Rolgordijnen

Houten Silva jaloezieën

Plisségordijnen

Duette®Shades

In-between Landscape