EasyClick

EasyClick

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaats je makkelijk ons EasyClick systeem.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren Plissé, Duette®Shades en Aluminium Jaloezieeën'

Klantervaring

“Bij MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Het EasyClick systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette® Shades.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven!

EasyClick is het gemakkelijkste systeem om te monteren binnen onze collectie raamdecoratie. Dit systeem kunt u namelijk monteren op het raamkozijn zonder te boren of te schroeven. Het systeem bestaat uit een aluminium frame waarin een raamdecoratieproduct zoals een plissé, Duette®Shades of aluminium jaloezie geplaatst kan worden. Het frame wordt rechtstreeks met een magneetband of klikband door ons op uw kozijn geplaatst. EasyClick is daarom de perfecte oplossing voor kozijnen uit kunststof of aluminium.

Het voordeel van EasyClick

EasyClick is de perfecte partner voor al uw kunststof kozijnen en is bovendien eenvoudig te verwijderen. Wilt u de ramen schoonmaken? Dan haalt u het frame eenvoudig los. Deze zit namelijk met een magneetband op uw raamkozijn bevestigd. Zo kunt u zonder enige hinder uw ramen wassen. Na het wassen, klikt u de EasyClick weer gemakkelijk en snel tegen het raam. Lees in dit blogbericht over de ervaringen met EasyClick.

Plissé en Duette®Shades gecombineerd met EasyClick

Het plissé-model kunt u openen en sluiten door middel van een transparante handgreep. EasyClick voor plissé en Duette®Shades is leverbaar in een aantal verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de plissé verkrijgen in een top-down model. Bij deze uitvoering kunt u het systeem van bovenaf naar beneden openzetten of sluiten. Maar ook het top-down / bottom up model is mogelijk. Bij deze uitvoering kunt u het systeem zowel aan de bovenkant als aan de onderkant openen of sluiten. Hierdoor “zweeft” de stof als het ware in het midden.

Eindeloos veel kleurcombinaties

Bij onze winkels hanteren we een gevarieerd aanbod aan kleuren, zowel voor onze plissé als voor onze jaloezieën. U kunt uw plissé of jaloezie openen en sluiten door middel van een transparante handgreep. Het tuimelen van uw jaloezie kan door middel van een tuimelstang. EasyClick in combinatie met een aluminium jaloezie is mogelijk met lamellen van 25 mm breed en kan daarnaast ook op een deur of schuin raam geplaatst worden.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon