Duo rolgordijnen

Duorolgordijnen

1483

kleuren

Combineer eens donkere gordijnen met lichte muren.

Duo Rolgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst zien!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid, de kleuren.'

Klantervaring

“Bij MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Met een duo rolgordijn kies je voor een rolgordijn die op verschillende standen het licht kan filteren. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Duo-rolgordijnen creëren altijd de juiste sfeer

Duo-rolgordijnen zijn een uniek stylingelement voor elk interieur. Deze raamdecoratie combineert een transparante met een niet-transparante stof, zodat u altijd de juiste sfeer in uw huis kunt creëren. Wat voor weer het ook is, hoeveel zonlicht er ook naar binnen schijnt, of als er juist behoefte is aan privacy, het kan allemaal. En gecombineerd met de overgordijnen zijn de duo-rolgordijnen een ware blikvanger in elk huis.

Stof van duo-rolgordijnen

De stofstructuur van duo-rolgordijnen is zonder meer uniek te noemen. Het doek bestaat voor de helft uit transparante stofstroken en voor de andere helft uit dichte stofstroken. Door de opbouw van die verschillende stroken regelt u heel gemakkelijk zelf het licht en uw privacy. Ideaal dus als u overdag wilt genieten van natuurlijke lichtinval, terwijl u ’s avonds geen inkijk in uw huis wenst.

Op maat laten maken

Wat uw interieurstijl ook is, als u de duo-rolgordijnen op maat laat maken, passen ze altijd precies in de ruimte. U hebt de keuze uit diverse kleuren en materialen voor zowel de transparante als de dichte stof. Wilt u bijvoorbeeld een minimalistische look? Dan kiest u voor een mooie grondkleur. Ben u juist meer een liefhebber van kleur in uw huis? Dan laat u een mooie trendkleur in het duo-rolgordijn verwerken. En wie van comfort houdt, kiest natuurlijk voor elektrisch bedienbare rolgordijnen. Ook zijn er veel opties mogelijk met het aanbrengen van onderlatten. Dit alles regelt de specialist bij u in de buurt voor u. En als u meer wilt weten, dan vertelt hij u ook alles over de verschillende mogelijkheden.

Extra effect met andere gordijnen

Duo-rolgordijnen zijn op zich al heel fraai om te zien, maar het kan om verschillende redenen slim zijn ze te combineren met andere gordijnen. Bijvoorbeeld omdat u het gewoon mooi vindt als het duo-rolgordijn contrasteert met overgordijnen, of er juist een stijlvolle ton-sur-ton-combinatie wordt gemaakt van kleuren in dezelfde tint. Maar ook omdat de gordijnen ervoor zorgen dat het geluid gedempt wordt en het interieur een extra luxueuze uitstraling krijgt.

Ontdek alles over duo-rolgordijnen bij uw lokale specialist

Wilt u meer weten over duo-rolgordijnen of ze zelf eens goed bekijken? Ga dan naar uw lokale specialist. Hij heeft veel voorbeelden die u kunnen inspireren en kan u advies op maat geven. En besluit u deze rolgordijnen aan te schaffen, dan meet hij ze op, maken wij ze op maat, en worden ze door uw specialist weer geïnstalleerd. Zodat u er vervolgens heel lang van kunt genieten.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon