Onze beoordeling

Duette®Shades

Duette®Shades

157

kleuren

Duette®Shades kunnen ook perfect samen met EasyClick.

Duette®Shades verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid en de aaibaarheid.'

Transparante Duette®Shades

Semi Transparante Duette®Shades

Verduisterende Duette®Shades

Klantervaring

“Bij MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Duette®Shades kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Onze specialisten vind u in België en Nederland.

Duette®Shades, de raamdecoratie met honingraatstructuur

Duette®Shades zijn een luxueuze raamdecoratie. De bijzondere honingraatstructuur zorgt voor een elegante uitstraling, en de vele toepassingen en voordelen maken ze bovendien heel functioneel. Zo zijn ze warmte besparend, geschikt voor ramen met bijzondere vormen, en heel goed geschikt om ruimtes te verduisteren of licht subtiel te filteren. U hebt bovendien de keuze uit vele kleuren en dessins. Ga naar de specialist bij u in de buurt en laat u inspireren!

Energiebesparing tot 25%

De kenmerkende honingraatstructuur heeft een uitstekende isolerende werking. Ze houdt de warmte binnen of juist buiten de deur doordat binnenin dit product een stilstaande luchtlaag ontstaat. Dit kan een energiebesparing tot wel 25% opleveren.

Ideaal op de werkplek

Voor wie regelmatig thuis werkt of nog een goede en mooie raambekleding zoekt voor op kantoor, zijn Duette®Shades een uitstekende keuze. De gebruikte stoffen voldoen namelijk aan de EU-normen voor lichttransmissie – de hoeveelheid licht die door een raamdecoratie mag schijnen. Duette®Shades zorgen dus voor voldoende licht op een werkplek zonder dat u last hebt van hinderlijke lichtinval op een beeldscherm.

Voor elk raam, ook in speciale vormen

Duette®Shades bestaan in heel veel verschillende soorten en passen dus ook op allerlei ramen. Of u nu een dakraam, lichtkoepel, draaikiepraam of een bijzondere raamvorm hebt zoals een driehoek of schuin raam, deze raamdecoratie is er heel geschikt voor. Hebt u thuis ook een raam in een afwijkende vorm? Vraag dan vrijblijvend advies aan uw lokale specialist.

Comfort met Duette®Shades

Vindt u vooral comfort heel belangrijk, dan stellen Duette®Shades zeker niet teleur. Zo kunt u de bediening ervan precies zo regelen als u het wilt: met een handgreep, een kindveilig koord, een handige draaistang of bedieningsstok als ze hoog hangen, en natuurlijk ook elektrisch. Hetzelfde geldt voor de montage: als u geen gaten wilt laten boren in de omlijsting, kunt u kiezen voor installatie met het EasyClick-systeem. En door het top-down bottom up-systeem kunt u ze op elke plek van het raam schuiven, precies waar u het wilt.

Combineer Duette®Shades met een mooi gordijn

Duette®Shades zijn in transparante tot en met verduisterende stoffen te bestellen. En wilt u een mooie lichtinval behouden maar ook voldoende privacy creëren? Dan kunt u ze gewoon combineren met een mooi gordijn. Dit geeft het interieur ook nog eens een extra rijke uitstraling en maakt de akoestiek veel aangenamer.

Duette®Shades op maat laten maken

Bent u op zoek naar mooie raambekleding voor uw interieur? Of naar een oplossing die past bij dat ene erg grote raam, of dat venster met een afwijkende vorm? Dan is dit een aantrekkelijke optie. Ga eens naar uw lokale specialist en vraag meer informatie en een interieuradvies op maat. De specialist kan ook alle ramen opmeten, zodat wij  Duette®Shades voor u op maat kunnen maken.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon