HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij op afspraak. Deze kunt u hier maken.

 

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet u eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“Bij Toope in Brugge ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Vouwgordijnen voor elk interieur

Meer dan 1.250 stoffen, gaande van strak en urban tot klassiek en landelijk. Wat uw smaak ook is, bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) vindt u de perfecte vouwgordijnen die naadloos in uw interieur passen! Kiezen is verliezen? Maak u geen zorgen. De creatievelingen bij Toope, Brigitte en Martin, helpen u graag met uw keuze. Toopes persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u met de juiste vouwgordijnen voor u naar huis gaat. Interesse? Neem gerust contact op met Brigitte om een afspraak te maken en kom langs in onze showroom en onze thuis in hartje Brugge.

Kwaliteit en wooncomfort

Bij Toope gaan we voor niets minder dan pure kwaliteit, ook qua afwerking. Onze vouwgordijnen zijn altijd nauwkeurig afgewerkt met geblindzoomde zijzomen en we gebruiken stevige aluminium baleinen die niet doorbuigen. Ook gebruikt Toope garens die dezelfde kleur als de stof hebben. Met vouwgordijnen mag u het trouwens gerust groot zien. Want door de gebruikte ophaaltechniek kunnen we vouwgordijnen leveren tot wel 5 meter breed en 3,20 meter hoog! Kiest u voor een handbediend vouwgordijn, dan leveren we die met een sterke roestvrijstalen ketting. Wilt u liever extra comfort? Dan zijn elektrisch bedienbare vouwgordijnen meer geschikt voor u. Met een duw op de knop regelt u alles. Maak gerust een afspraak voor een demonstratie. Graag tot snel!

Licht en privacy

Vouwgordijnen bieden niet alleen veel sfeer maar ook privacy. U kan ze bijvoorbeeld in een transparante of lichtdoorlatende stof laten maken. Zo filteren ze mooi het licht en belemmeren ze inkijk. Wilt u graag vouwgordijnen in uw slaapkamer? Dan kunt u ze laten maken met een verduisterende voering. Ideaal om het daglicht buiten te houden op dagen waarop u liever wat langer in bed ligt. Maar ook geschikt om te verhinderen dat de linnen gordijnstoffen zouden verkleuren door de zon.

Samen met overgordijnen

Transparante vouwgordijnen zijn overdag prachtig dankzij het gefilterde licht, maar ’s avonds bieden ze niet altijd de gewenste privacy. Daarom raden we u aan ze te combineren met mooie verduisterende overgordijnen. Wij zijn ervan overtuigd dat we bij Toope alles in huis hebben wat u nodig hebt om de voor u perfecte vouwgordijnen te maken.

Vouwgordijnen voor elk type raam

Met vouwgordijnen hebt u ontzettend veel mogelijkheden, ook omdat ze geschikt zijn voor alle types ramen. Van kleine ramen en smalle vensterbanken over veranda’s tot grote ramen en ramen met bijzondere vormen… Vouwgordijnen zijn werkelijk overal echte sfeermakers. Nog een voordeel van dit type gordijnen: ze besparen energie. Ze zijn warmte-isolerend en dankzij de hoogkwalitatieve stoffen wordt warmteverlies via de ramen voorkomen. Dat verschil ziet u op uw energiefactuur.

Vouwgordijnen schoonmaken

Vouwgordijnen zijn makkelijk zelf schoon te maken. Laat het gordijn volledig neer en verwijder de baleinen en de verzwaringslat. Haal daarna de stof van het systeem af en was die volgens het wasvoorschrift. Het is belangrijk dat u de wasinstructies nauwgezet volgt, om te vermijden dat de gordijnen krimpen. Plaats het propere gordijn daarna als het nog vochtig is op het klittenband, en breng de baleinen en de verzwaringslat weer aan. Let wel op: laat de vouwgordijnen hangen zolang ze nog vochtig zijn, u mag ze zeker nog niet optrekken.

Vouwgordijnen op maat bij Toope in Brugge

Bij Toope maken we elk vouwgordijn op maat. Elke millimeter telt. Benieuwd wat Toope allemaal voor u in petto heeft? Maak een afspraak met Brigitte. Zij geeft u met plezier vrijblijvend interieuradvies. Samen met medezaakvoerder Martin vertelt ze u alles wat u wilt weten over de mogelijke afwerkingen en de vele soorten ramen waarbij vouwgordijnen mogelijk zijn. Bel of mail ons voor een afspraak, ook ná de kantooruren.

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’