HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet u eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij Toope in Brugge ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Wist u dat u kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij u.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Verduisterende vouwgordijnen voor sfeer, warmte en privacy

Als u verduisterende vouwgordijnen in huis haalt, dan haalt u een knusse en gezellige sfeer in huis. Naast het sfeervolle aspect, bieden ze ook veel privacy, isoleren ze en houden ze uw ruimtes warm of koel en dempen ze het geluid. Voor elk type raam voorziet Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) de perfecte verduisterende vouwgordijnen. Wij maken de gordijnen op maat en hebben een uitgebreid gamma van stoffen en materialen beschikbaar. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten, op afspraak in onze huiselijke showroom, ook ná de kantooruren in hartje Brugge!

Ook voor lichtdoorlatende stoffen

Wilt u graag verduisterende vouwgordijnen, maar liet u uw oog vallen op een prachtige gordijnstof die wél licht doorlaat? Geen probleem. Bij Toope werken we op maat en kunnen we uw droomgordijnen voeren met een gepaste verduisterende stof. Uiteraard moet de voering bij de stof van het vouwgordijn zelf passen. Dan denken we aan de krimptolerantie van de stof, wat belangrijk is voor de reiniging van de vouwgordijnen. Gelukkig hoeft u zich van dit alles niets aan te trekken. Dat doet het creatieve en technische Toope-duo wel voor u!

Alle kleuren van de regenboog

Smaken verschillen en maar goed ook! Toope biedt u een heel scala aan verschillende stoffen en kleuren. Bent u iemand die houdt van rustige basiskleuren of gaat u toch liever voor hippe trendkleuren? Er is voor ieder wat wils. Ook qua dessins is er een gigantische keuze. Zo vindt u zowel de perfecte gordijnen voor uw slaapkamer als voor die van uw kind die graag iets speels op de gordijnen wilt. Kom onze collectie dus met uw eigen ogen bekijken!

Prachtig met transparante gordijnen

Verduisterende vouwgordijnen houden het licht en de warmte mooi buiten. Maar als u overdag van daglicht in uw huis houdt, dan gaat dat vaak ten koste van uw privacy. Daar bestaan uiteraard oplossingen voor! Transparante gordijnen in een bijpassende of juist contrasterende tint zijn daarvoor een goede en smaakvolle keuze. Ze geven uw interieur extra sfeer en garanderen u op elk moment van de dag de privacy die u nodig hebt, terwijl het licht mooi gefilterd wordt. De combinatie is bovendien niet alleen mooi maar ook slim, want ze zorgt voor een aangenamere akoestiek door extra geluiddemping. Win-win dus!

Verduisterende vouwgordijnen schoonmaken

Wenst u uw vouwgordijnen te wassen in de wasmachine? Meestal kan dat. Check op voorhand wel het wasvoorschrift op krimptolerantie. Hebt u vragen? Het Toope-duo staat voor u klaar en geeft u graag ervaren advies.

Geschikt voor vochtige ruimtes

Bij Toope in Brugge vindt u ook verduisterende vouwgordijnen van de unieke en exclusieve No Limits-collectie. Het speciale aan deze collectie is dat de stoffen vocht- en schimmelwerend zijn en zo goed al uv-bestendig. Hun kleur zal dus nauwelijks vervagen door de zon. Dat maakt de verduisterende vouwgordijnen uit de No Limits-collectie ideaal voor keukens en badkamers, maar ook voor tuin en terras. Daarnaast zijn er ook een aantal stoffen die vlamvertragend werken. Extra veilig dus.

Verduisterende vouwgordijnen op maat

Bij Toope leveren we perfect maatwerk af. Elke millimeter telt bij raamdecoratie. Of u nu vouwgordijnen wenst voor uw veranda, een erker of ramen met afwijkende afmetingen. Het kan allemaal! Ook wat de afwerking betreft, gaan we nauwkeurig te werk. Zo passen we de baleinen aan de kleur van de stof aan, en bij een doorlopend dessin plaatsen we het lint aan de achterzijde zodat het dessin niet onderbroken wordt. Picture perfect!

Toope staat voor u klaar met persoonlijk advies

Bij Toope hebben we de juiste, verduisterende vouwgordijnen voor elk interieur, ook voor de uwe. Toope draagt klantvriendelijkheid en een persoonlijke service, ook na verkoop, hoog in het vaandel. Onze jarenlange expertise biedt ons enorm veel inzicht in het interieurproces en we helpen u graag verder met de juiste keuze om uw droomwoning waar te maken!

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’