HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

301

kleuren

Verduisterende rolgordijnen adviseer ik voor de slaapkamer.

Verduisterende Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Toope in Brugge. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help u graag.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Verduisterende rolgordijnen voor de donkerste kamer

We houden allemaal van natuurlijk daglicht, maar in de slaapkamer maken we het toch graag volledig donker. Verduisterende rolgordijnen zijn daar het ideale middel voor. Bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) vindt u deze handige raamdecoratie in diverse stoffen, kleuren en dessins. Kortom, u vindt rolgordijnen die perfect bij uw interieurstijl en smaak passen. Het gamma is zo groot dat u het best met eigen ogen komt bewonderen in onze showroom én thuis in Brugge, nabij de binnenring en nabij verschillende parkeermogelijkheden. Boek dus snel je afspraak met Brigitte!

Uitgebreid en divers aanbod verduisterende rolgordijnen

De stof van het rolgordijn bepaalt hoeveel lichtinval er is. Verschillen in weefsel, dikte en coating zorgen dat het rolgordijn van zichzelf helemaal of deels verduistert. In onze gezellige showroom in Brugge vindt u sowieso uw ‘goesting’! We helpen u met veel plezier kiezen en vinden de perfecte raamdecoratie op uw maat.

Voordelen van verduisterende rolgordijnen

Laat u niets wijsmaken. Verduisterende rolgordijnen doen veel meer dan enkel het licht tegenhouden. Deze bijzondere gordijnen hebben nog meer te bieden. Een selectie rolgordijnen is bijvoorbeeld vlamvertragend. Zo steekt u ’s avonds zorgeloos kaarsen aan, of geniet u van uw open haard. Deze rolgordijnen hebben ook een thermische coating waardoor ze niet alleen het daglicht weren, maar ook de warmte. Zo blijft de ruimte waar ze hangen altijd koel, zelfs op warme zomerdagen. Sommige rolgordijnen zijn bovendien uitgerust met een vuilafstotende beschermlaag, wat schoonmaken zo goed als overbodig maakt.

Prachtig in combinatie met andere raamdecoratie

De verduisterende eigenschappen van deze rolgordijnen komen uiteraard uitstekend van pas ’s avonds of in de ‘s morgens als u eens lekker lang wil uitslapen. Maar overdag hebt u geen behoefte aan een donkere ruimte. Integendeel. Dan laat u net wel graag het zonlicht binnen, liefst zonder in te boeten op privacy. Dat kan als u de verduisterende rolgordijnen combineert met andere soorten raamdecoratie, zoals transparante gordijnen of paneelgordijnen. Retro, rustiek, stijlvol en stedelijk… Bij Toope vindt u ongetwijfeld iets dat bij u en uw interieur past. Kom eens langs, ook ná de kantooruren!

Gedempt geluid en gefilterd licht

Combineert u uw verduisterende rolgordijnen met transparante gordijnen, dan zorgt u ook voor een aangename akoestiek dankzij hun geluiddempende werking. Ook het daglicht wordt subtiel gefilterd, ideaal als u overdag graag leest, televisie kijkt of aan uw computer of laptop werkt.

Persoonlijk advies over verduisterende rolgordijnen bij Toope

Onze verduisterende rolgordijnen zijn beschikbaar in tal van uitvoeringen. Voor grote, brede, smalle, brede ramen maar ook voor draaikiepramen en dakramen. Dankzij onze technische knowhow kunnen ze ook met elektrische bediening geleverd worden. Zo hoeft u zichzelf niet in bochten te wringen om uw gordijnen te openen of te sluiten. Speelt u graag met kleuren en contrasten in uw interieur? Laat het mechanisme dan in een andere kleur leveren dan de stof zelf. Uw creatieve en technische woonspecialisten bij Toope vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden die verduisterende rolgordijnen te bieden hebben. Maak snel een afspraak met Brigitte om een kijkje te komen nemen!

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’