HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

182

kleuren

Combineer eens verduisterende plissé met in-between gordijnen.

Verduisterende Plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet u gezien hebben!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Toope in Brugge. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Gaat u voor een stoere, robuste look? Kies dan voor de XL plissé. Deze heeft een plooidiepte van 5 cm en staat heel mooi bij hoge ramen.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Verduisterende plisségordijnen, ook voor lichtkoepels en dakramen

Verduisterende plisségordijnen geven u de mogelijkheid om uw slaapkamer volledig donker te maken, ook als u draaikiepramen, dakramen of lichtkoepels hebt. Het kan allemaal. Bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) gaan we op zoek naar datgene waar uw interieurhart sneller van gaat slaan. Maak snel een afspraak met Brigitte en bezoek onze thuis en onze showroom in hartje Brugge, ook ná de kantooruren en op zaterdagen.

Verduisterende plisségordijnen: voldoende licht en privacy

Verduisterende plisségordijnen zijn niet enkel voor uw slaapkamers bestemd. Ze passen ook perfect in uw leefruimte. Dankzij het ingenieuze top-down/bottom-upsysteem kunt u ze immers vastzetten ter hoogte van waar u maar wil. Zo vermijdt u ongewenste inkijk, zonder in te boeten op aangenaam daglicht. Verduisterende plisségordijnen geven ook een heel mooi effect in combinatie met transparante gordijnen, die voor een aangenaam gefilterd licht zorgen, vervelende geluiden dempen en uw interieur extra cachet geven.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toope een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

De juiste plooi op maat van uw raam

Verduisterende plisségordijnen kunnen veel types raam aan, waaronder ook dakramen mocht u bijvoorbeeld slaapkamers onder het dak hebben. Ook grote ramen zijn geen probleem. De plooibreedtes gaan van 20 mm tot 32 mm. Voor smallere glaslijsten raden we de smalle plooien van 20 mm aan voor een elegant effect. Voor brede, robuuste glaslijsten raden we de brede plooi van 32 mm. U leest het, op elk raam past een plissé. Bij Toope adviseren we u graag in de beste keuze voor u!

Voor de studeer- en werkkamer

Als u werkt op uw computer wordt u natuurlijk niet graag gestoord door vervelende lichtinval. Maar de kamer helemaal donker maken met verduisterende plissés is dan wel het hele andere uiterste. Betekent dit dat verduisterende plisségordijnen niet geschikt zijn voor studeer- of werkkamers? Helemaal niet. U kunt ze immers halverwege het raam vastzetten, om het licht en de inkijk deels te blokkeren. Of combineer de plisségordijnen met in-between gordijnen. Die laten veel licht door maar weinig inkijk. Bij Toope gaan we graag op zoek naar de ultieme combinatie voor u!

Plisségordijnen: licht- en warmteweerkaatsend

Benieuwd naar de extra voordelen van verduisterende plisségordijnen? Een extra coatinglaag weerkaatst het licht en de warmte. Zo wordt het nooit te warm in de ruimtes waar u ze hangt. Om het extra veilig te maken, kunt u uw plisségordijnen ook vlamvertragend verkrijgen. U vindt in ons assortiment werkelijk alles wat u zoekt. Onze showroom aan de Hoefijzerlaan is goed bereikbaar en heeft meerdere parkeergelegenheden in de buurt. Tot snel!

Makkelijk schoon te maken

Toope biedt stofwerende plisségordijnen aan. Dat vergemakkelijkt het poetsen, wat sowieso al gemakkelijk is want u hoeft ze niet met water te wassen. Enkel afborstelen is voldoende. Wilt u ze toch graag een keertje met water wassen? Dan kan dat maar let wel op het wasvoorschrift. Hebt u een elektronisch bedienbaar plisségordijn? Let er dan op dat het water niet bij de elektronica komt.

Verduisterende plisségordijnen op maat gemaakt

Hebben we uw interesse gewekt? Kom langs bij Toope aan de Hoefijzerlaan voor raad en advies en laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Het creatieve Toope-team helpt u volop om uw ‘goesting’ te vinden. Maak een afspraak met zaakvoerder Brigitte en Martin vertelt u graag over de vele mogelijkheden die er zijn qua bediening. Ook tonen we u hoe makkelijk het is om deze plissés te monteren. Want ja, het kan zelfs zonder boren!

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’