HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

1483

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet u ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij Toope in Brugge ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help u graag met een maatwerk advies.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Madee

Sereno

Sereno

Isola

Mindful

Allium

Isola

Muze XL

Verduisterende gordijnen, wanneer het écht donker moet zijn

Wooncomfort en verduisterende gordijnen gaan hand in hand. Ze houden zon- en daglicht tegen en zorgen voor een volledig of vrijwel volledig donkere ruimte. Ideaal voor een verkwikkende nachtrust. Verduisterende gordijnen kiezen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. U kiest uw gordijnstof naar keuze, en dan zorgen wij voor een extra laag verduisteringsstof. Zo simpel is het! Zin om de gordijnstof van uw dromen te komen kiezen, en dankzij de verduisterende stof extra goed te dromen? Kom dan zeker eens langs bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) in hartje Brugge, goed bereikbaar aan de binnenring. Toope vindt persoonlijk contact met u enorm belangrijk. Daarom werken we enkel op afspraak om zoveel mogelijk tijd voor u te kunnen vrijmaken, ook ná de kantooruren. Brigitte hoort graag van u!

Vier verduisteringsstoffen

Sommige gordijnstoffen hebben standaard al verduisterende eigenschappen. Maar ook voor stoffen die dit niet hebben, kan vrijwel altijd een verduisteringslaag voorzien worden. In het Toope-atelier bieden we vier verduisteringsstoffen aan:

  • Plain ecru: een verduisteringsstof die ook beschermt
  • Molton: een sterk verduisterende, geluiddempende stof die uw gordijnen een volle, luxueuze uitstraling geeft
  • Dimout: een soepele stof die grotendeels verduistert
  • Blackout: een soepele stof die uw gordijnen volledig verduistert

Verduisterende gordijnen in allerlei plooien

Welke plooistijl verkiest u? Een moderne enkele plooi, een klassieke Tri-plooi, of een trendy Wave-plooi die de combinatie biedt tussen strakke plooien en golvingen? Het is zo dat verduisteringsstof uw gordijnen wat zwaarder maakt, maar dat hoeft niet per se een probleem te zijn. Bij Toope weten we raad met élke stof, ook als u ze wenst te laten verduisteren. We kijken alvast uit naar uw komst om de verschillende opties te bekijken en onze huiselijke showroom te ontdekken. Ook creatief denken we zeer graag mee en geven we graag uitgebreid kleur- en interieuradvies. Afspraak aan de Hoefijzerlaan!

Verduisterend, geluiddempend én isolerend

Verduisterende gordijnen zijn enorm veelzijdig. Ze dienen niet enkel om uw slaap- of kinderkamers donker te houden, maar dempen vervelende geluiden en zorgen zo voor een zalig cocongevoel. Nog een voordeel is dat ze isolerend werken: in de zomer houden ze de hitte buiten, in de winter de koude. De crème de la crème in wooncomfort dus!

Verduisterende gordijnen op maat

Hebt u thuis al raamdecoratie in de vorm van vouwgordijnen of verticale lamellen? Dan is de combinatie met verduisterende gordijnen een prachtige aanvulling. U geeft meteen extra cachet en luxe aan uw interieur. Bij Toope bieden we u met veel plezier vrijblijvend advies om de beste keuze voor uw woondroom te maken. Vanuit onze jarenlange expertise in de mode-, interieur- en fotografiesector denken we graag mee en geven we graag tips. We combineren creativiteit én techniek om perfect maatwerk af te leveren.

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’