HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Toope in Brugge. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Iso Plissé® gordijnen heen loopt verduisteren ze volledig.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen: passend in elk interieur

Kent u de bijzondere honingraatstructuur van de Iso Plissé® al? Deze Deze luxueuze raamdecoratie bestaat nu ook in een verduisterende variant. De woonspecialisten bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen) bieden u graag een mooi gamma aan veelkleurige stoffen, sommige met een lichte structuur. Bovendien passen ze op tal van grote en kleine raamsoorten, gaande van veranda’s, dakramen en lichtkoepels. Interieurspecialisten Brigitte en Martin staan ‘toope’ voor je klaar in hartje Brugge om de mogelijkheden te bekijken. Maak snel een afspraak met Brigitte, ook ná de kantooruren!

Drie plooibreedtes

De verduisterende Iso Plissé® worden gemaakt in drie verschillende plooibreedtes: 25, 32 en 64 mm. Het deskundige team van Toope adviseert voor grote ramen een brede plooi omdat het uw interieur in een oogopslag een stoere look geeft. Voor draaikiepramen of ramen met een smallere glaslijst, raden we smalle plooibreedtes aan. Een extra voordeel is dat u niet hoeft te boren maar dat u de Iso Plissé® dankzij het Easy Click-systeem simpelweg kunt vastklikken en monteren. Interesse? Kom het snel met uw eigen ogen zien!

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toope een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Iso Plissé® gordijnen in combinatie met in-between gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® liegen er niet om: ze verduisteren écht. In de afwerking worden er zelfs geen gaatjes in de stof gemaakt voor de koorden om de stof mee op te halen. Nee, de koorden zijn aan de binnenkant verwerkt. Toch iets te donker voor u? Dan kunt u prachtige combinaties maken met transparante gordijnen of in-betweens. Zo creëert u overdag een zachte, intieme sfeer met gefilterd licht en zorgt u door de combinatie van stoffen voor een sfeervol interieur. Interesse in meer interieurtips? Laat u dan bijstaan door het creatieve duo van Toope!

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen voor elk type raam

Bevindt uw slaapkamer zich onder uw dak of hebt u een lichtkoepel? Geen nood, ook hiervoor bestaan er formaten verduisterende Iso Plissé®. Ze maken uw kamer pikdonker en houden zonlicht en warmte tegen, ideaal tegen die warme zomerdagen en alleen maar positief voor uw nachtrust. Kom bij Toope ontdekken hoe u uw Iso Plissé® kunt bedienen. We demonstreren graag hoe u ze eenvoudig opent en sluit, op uw stand naar keuze.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen poetsen

Het moge duidelijk zijn dat u uw tijd niet zult verspelen aan het schoonmaken van uw Iso Plissé®. Dankzij hun stofwerende afwerking is het voldoende als u ze sporadisch met een borstel afveegt. De meeste stoffen kunt u ook wassen, met de hand of in de wasmachine. Mocht u uw Iso Plissé® elektrisch bedienen, wees dan wel voorzichtig met water.

Verduisterende Iso Plissé® op maat

Bij Toope gaan we met plezier aan de slag met uw verduisterende Iso Plissé® op maat. We helpen u graag met het hele proces, gaande van keuze tot afwerking en technische ondersteuning. Mogen we u binnenkort verwelkomen? Zo kunt u alle stoffen in het echt zien en voelen. Onze showroom is centraal gelegen in Brugge langs de Hoefijzerlaan. Toope is makkelijk bereikbaar en er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Brigitte begeleidt u graag in het creatieve proces en manusje-van-alles Martin zorgt ervoor dat technisch alles vlot verloopt. Maak gerust een afspraak met Brigitte. Ook ná de kantooruren bent u van harte welkom.

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’