HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Transparante Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet u zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij Toope ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Meerdere vouwgordijnen naast elkaar? Kies dan voor elektrische bediening, dat is wel zo gemakkelijk.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Transparante vouwgordijnen: de warme sfeermaker

Op zoek naar sfeervolle gezelligheid? Transparante vouwgordijnen zijn niet enkel mooi maar ook praktisch. U kunt ze op ooghoogte hangen om inkijk te beperken, of u kunt een prachtig effect bereiken door ze te combineren met een bijpassend gordijn. Ook als u ramen hebt met afwijkende vormen, erkers of verandaramen, bestaat er een gepast vouwgordijn voor u. Wat Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) onderscheidt is onze persoonlijke aanpak en het feit dat Toope creativiteit én techniek combineert om het beste resultaat te verkrijgen. Breng ons dus een bezoekje in onze huiselijke showroom aan de Hoefijzerlaan in Brugge. Hoe? Maak een afspraak met Brigitte en wij zorgen dat de koffie klaarstaat, zelfs ná de kantooruren en op zaterdag.

Doorzichtig of ondoorzichtig?

Het weefsel, de dikte en de coating van de stof bepalen hou lichtdoorlatend uw vouwgordijn is. Een transparant vouwgordijn zorgt voor een zacht, diffuus licht zoals een traditionele vitrage, terwijl lichtdoorlatende vouwgordijnen iets dikker zijn omdat ze van een ondoorzichtige stof gemaakt zijn. Ze houden het licht tegen zonder een verduisterend effect te hebben. Wenst u toch meer verduistering of meer privacy? Dan raden we u bij Toope aan om uw vouwgordijnen te combineren met verduisterende gordijnen. Niet enkel beter voor uw nachtrust en privacy, maar dit geeft ook extra cachet aan uw woning.

Groot assortiment stoffen

Het gamma vouwgordijnen bestaat in een heel arsenaal transparante stoffen, elk met specifieke kwaliteiten. Tegen vocht en schimmel bestaat bijvoorbeeld de screendoek uitvoering, die bovendien bijna volledig uv-bestendig is waardoor de kleuren van de stoffen niet vervagen of flets worden. Ook zijn ze perfect geschikt voor keukens, badkamers en zelfs uw buitenruimte zoals een terras of een tuin. U kunt zelfs kiezen voor een extra vlamvertragende beschermlaag voor een veiliger klimaat bij u thuis.

Transparante vouwgordijnen voor uw specifieke woonsituatie

Bij Toope leveren we uw transparante vouwgordijnen volledig op maat. Voor elk type raam – grote, kleine, verandaramen of erkers… – bestaat een oplossing. We houden rekening met uw stofkeuze om de perfecte afwerking te garanderen. Baleinen en garens moeten bijvoorbeeld aan de kleur aangepast worden. Ook bij vouwgordijnen met een dessin zorgen we ervoor dat het dessin ononderbroken doorloopt. Benieuwd naar onze knowhow? We ontvangen u graag op afspraak of komen graag eens bij u langs.

Transparante vouwgordijnen voor uw interieur

Wat uw smaak ook is en welke sfeer u ook wel bereiken. Modern en strak of gezellig en frivool… bij Toope vindt u de stof van uw dromen. Toope combineert creativiteit én techniek en nodigt u uit om zelf een kijkje te komen nemen in de Hoefijzerlaan te Brugge. Wij geven graag vrijblijvend advies en nemen graag deel aan het volledige denkproces.

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’