HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante rolgordijnen

Transparante rolgordijnen

301

kleuren

Een transparant rolgordijn staat prachtig bij gordijnen.

Transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u aanraken!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over het advies van Brigitte bij Toope in Brugge. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Met een transparant rolgordijn filtert u licht op subtiele wijze. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Transparante rolgordijnen, multifunctioneel en praktisch

Transparante rolgordijnen bieden u jarenlang plezier. Ze zijn veelzijdig, betaalbaar en u kunt in een handomdraai uw interieur omtoveren. Bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) bent u aan het juiste adres om alles te weten te komen over transparante rolgordijnen. Onze showroom in Brugge is meteen ook onze thuis en is makkelijk bereikbaar aan de Brugse binnenring. U hoeft enkel een afspraak te maken via Brigitte en wij nemen graag de tijd om u het beste voorstel te doen, ook ná de gebruikelijke kantooruren.

Coatings als extra beschermlaag

Verschillende coatings hebben verschillende functies. Een thermische coating houdt uw woning desgewenst warm of koel. Met een vuilafstotende teflonlaag is schoonmaken kinderspel. En we denken ook aan uw veiligheid in de vorm van een vlamvertragende coating.

Rolgordijnen met een mooie afwerking

Bij Toope gaan we voor een perfecte afwerking, afhankelijk van wat u het mooist vindt ogen voor uw rolgordijnen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit gestoffeerde, aluminium, grijze en witte onderlatten om uw gordijnen te verzwaren en zodoende een mooie, strakke vorm te geven. We bieden onderlatten aan in allerlei vormen en materialen waaronder hout. Een adres om de eindeloze opties te onderzoeken: de Hoefijzerlaan in Brugge!

Prachtig met met overgordijnen

Op zoek naar dat tikkeltje meer? De combinatie van transparante rolgordijnen met overgordijnen is een waar plaatje en zorgt voor nog meer privacy en een goede akoestiek in uw ruimte. Ook transformeert het uw kamer in een sfeervol geheel.  Overgordijnen breken de horizontale lijnen van het rolgordijn en dat zorgt voor een mooi contrast, zeker als u voor afwijkende kleuren of prints kiest. Ook kunt u meerdere gelijkaardige tinten met elkaar combineren voor een stijlvol, rustig effect. Dankzij het brede assortiment van Toope kunt u alle kanten uit. We bespreken dit graag verder met u in onze showroom en onze thuis in Brugge. Vanuit onze jarenlange expertise in verschillende creatieve sectoren geven wij u graag het nodige (kleur)advies.

Transparante rolgordijnen op maat

Ook qua techniek en elektrische bediening is er veel mogelijk: met een cassette werken, zijgeleiding, elektrische bedienbare rolgordijnen… We komen graag bij u ter plekke volgens de gangbare verplaatsingskosten maar we nodigen u ook enorm graag uit bij ons thuis in onze showroom. Manusje-van-alles-Martin heeft de nodige technische expertise op zak. Neem even contact op met Brigitte en we plannen het in.

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’