HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante plisségordijnen

Transparante plisségordijnen

183

kleuren

Plissé gordijnen in transparante uitvoering filteren elegant het licht.

Transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet u gezien hebben.

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Toope. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Transparante plisségordijnen: een lumineuze lichtinval

Lichtdoorlatende plisségordijnen stralen elegantie uit en geven uw ruimtes een lumineus karakter. Bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) vindt u een heel gamma kleuren en stoffen. Zachte minimale kleuren in gedachten? Of eerder blitse trendkleuren? Het kan allemaal. Bij Toope gaan we op zoek naar datgene waar uw interieurhart sneller van gaat slaan. Maak snel een afspraak met Brigitte en bezoek onze thuis en onze showroom in hartje Brugge.

Plissés met overgordijnen: puur wooncomfort

Dankzij lichtdoorlatende plisségordijnen slaat u twee vliegen in een klap: u geniet van mooi natuurlijk daglicht terwijl u makkelijk naar buiten kunt kijken, terwijl u ook inkijk weert. Bent u op zoek naar nog meer sfeer en privacy thuis? Dan raden we u bij Toope aan om uw plisségordijnen met gevoerde overgordijnen te combineren. Dit biedt meerdere voordelen: (geluids)isolatie en een perfect afstelbare privacy. Zin om de koppen bijeen te steken en uw perfecte raamdecoratie te creëren? We kijken uit naar uw bezoek, ook ná de gangbare kantooruren.

Verschillende plooibreedtes

Bij Toope werken we met smalle (32 mm) en zeer smalle (20 mm) plooibreedtes waardoor de gordijnen vrijwel op elk type raam passen. Hebben uw ramen smalle kozijnen, dan opteert u best voor de smalste plooi. Ook voor veranda’s en draaikiepramen is de smalle plooi de beste optie. Een interieur met een stoere look is eerder gebaat bij raamdecoratie met de bredere plooi.

Beschermingslaag

We bieden ook verschillende stoffen aan met een speciale coating. Deze beschermlaag heeft meerdere functies: isolatie van zowel warmte als koude en vlamvertragend voor extra veiligheid.

Eenvoudig schoon te maken

Lichtdoorlatende plissés schoonmaken is ontzettend makkelijk. Dat komt omdat ze stofwerend zijn. Af en toe afborstelen voldoende. Bepaalde stoffen zijn zelfs perfect wasbaar, mits u de wasvoorschriften goed volgt en oplet als u elektronische bediening hebt.

Monteren is kinderspel

Bij lichtdoorlatende plisségordijnen komt er geen geboor aan te pas. Dankzij het EasyClick-systeem – beschikbaar in verschillende RAL-kleuren én kindveilig – klikt u de gordijnen eenvoudigweg in uw kozijn. Ideaal voor de kinderkamer dus.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toope een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Transparante plisségordijnen op maat

Zin om uw hoogstpersoonlijke plisségordijnen te vinden? Team Toope is er om u volop te adviseren. Wij nemen zeer graag tijd voor u in onze showroom én thuis in Brugge. We zijn goed bereikbaar aan de Hoefijzerlaan en er is voldoende parkeermogelijkheid in de buurt. Ook komen wij met plezier naar u thuis om totaaloplossingen te voorzien voor uw interieur. Geef ons dus een belletje of maak een afspraak met Brigitte.