HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Bij hoge ramen staan paneelgordijnen prachtig.

Transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u in het echt zien!

'De mate van transparantie, de enorme keuze in soorten stoffen.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Toope in Brugge. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Transparante paneelgordijnen filteren subtiel licht en kunt u ook combineren met verduisterende raamdecoratie.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Transparante paneelgordijnen, sfeervol voor élk interieur

Hoe zou u uw stijl omschrijven? Strak en modern of eerder klassiek en rustiek? Lichtdoorlatende paneelgordijnen zijn ontzettend sfeervol en passen in elk interieur, wat uw smaak ook is. Lichtdoorlatende paneelgordijnen accentueren de schoonheid van schuiframen en grote, hoge ramen. Bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) maken we paneelgordijnen tot wel 3 meter hoog. Zaakvoerders Brigitte en Martin van Toope tonen u graag alle opties, patronen en materialen. Toope is makkelijk bereikbaar aan de Brugse ring en werkt enkel op afspraak. Ook ná de kantooruren indien u dat wenst.

Isolerend en vlamvertragende stoffen

Toope biedt lichtdoorlatende paneelgordijnen aan in verschillende stoffen en afwerkingen, gaande van volledig lichtdoorlatend tot verduisterend. Lichtdoorlatende paneelgordijnen bieden u een aangenaam gefilterd licht maar we bieden ook stoffen aan met een metaalachtige coating, die de warmte weert en ook extra veiligheid biedt tegen vlammen en kaarsen.

Transparante paneelgordijnen schoonmaken in een handomdraai

Lichtdoorlatende paneelgordijnen schoonmaken is kinderspel. Als ze een vuilafstotende teflon coatinglaag hebben al zeker! Dan is reiniging vaak zelfs overbodig. Hebt u een stof zonder coating? Dan kan het natuurlijk wel eens voorvallen dat er een vlek op zit. Met een droge doek of een borstel verwijdert u de vlek vaak makkelijk. Het hardere schrobwerk laat u beter achterwege maar als u echt problemen hebt kunt u altijd contact opnemen met het Toope-duo. Zij hebben een uitgebreide kennis van de stoffen en kunnen u wijze raad geven, ook ná verkoop.

Combineer erop los!

Paneelgordijnen zijn een perfecte match met andere raamdecoratie. Creëer een klassevol interieur door lichtdoorlatende gordijnen met verduisterende gordijnen te combineren en ga zo maar eindeloos door. Enorm veel combinaties bieden u zowel sfeer als privacy. Wilt u de mogelijkheden onderzoeken? Laat u bijstaan door de expertise van het Toope-team. Toope garandeert u de perfecte combinatie van creativiteit en techniek. Wij zijn makkelijk bereikbaar en kijken alvast uit naar onze afspraak.

Transparante paneelgordijnen naar perfecte standaarden afgewerkt

Hebt u de knoop al zelf doorgehakt of wenst u toch vakkundig advies in de keuze van uw lichtdoorlatende paneelgordijnen? U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen gaande van latjes over de gehele breedte van de panelen, of u kunt uw gordijnen combineren met stijlvolle gordijnen als u kleine ramen hebt. Brigitte en Martin, het Toope-team, staan te springen om u bij te staan in uw keuze. Jarenlange expertise in de mode-, interieur- en fotografiesector zorgt ervoor dat we uw totaalplaatje perfect kunnen creëren, gaande van inspiratie vooraf tot de ultieme afwerking op maat. Breng ons dus snel een bezoekje en contacteer Brigitte voor een afspraak.

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’