HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante gordijnen

Transparante gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen.

Transparante Gordijnen verkopen wij niet online, die maken wij op maat!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De nuance in kleuren.'

Klantervaring

“Brigitte van Toope heeft mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Zoekt u een oplossing voor uw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Marble

Pixels

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Loux

Inbetween Royal

Transparante gordijnen: licht en luchtig

Transparante gordijnen zijn de ideale luchtige sfeermakers en zorgen voor een zacht licht in uw woning. Bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) vindt u een enorm aanbod aan kwalitatieve stoffen in allerlei kleuren, dessins en materialen, uiteraard op maat gemaakt. Kunt u hulp gebruiken in uw keuze of wenst u gedachten uit te wisselen over de juiste keuze voor uw woning? Breng ons dus een bezoekje in onze huiselijke showroom aan de Hoefijzerlaan in Brugge. Hoe? Maak een afspraak met Brigitte en wij zorgen dat de koffie klaarstaat.

Groot aanbod stoffen

Bij Toope weten we als geen ander dat smaken verschillen. Daarom dat we een enorm groot aanbod aan diverse stoffen aanbieden, innovatief gemaakt volgens de laatste technieken. Dat uit zich in de kwaliteit van onze stoffen: ze behouden goed hun kleur, zijn vochtbestendig, vuilafstotend, vlamvertragend en isolerend.

Transparante gordijnen met de juiste plooibreedte

Bij Toope zijn we experts in plooibreedtes en de stijlen die ze teweegbrengen. Transparante gordijnen kunnen we in elke plooi leveren maar we geven u graag gepast advies voor uw specifieke interieurwens. Denk maar aan een enkele plooi voor een rustgevend en strak effect, een dubbele (retour)plooi voor een weelderige look, een Tri-plooi voor de meer klassieke interieurs, ingeslagen ringen voor de stoerdere interieurs… Ook de ‘Wave’-plooi is vandaag zeer trendy en combineert een strak met een plooiend gordijn. Bij Toope werken we met volle ‘goesting’ aan uw wensen en noden, en zorgen we ervoor dat uw transparante gordijnen passen bij eventuele andere raamdecoratie.

Sfeervol maar toch brandveilig

Wij houden enorm van een sfeervol, warm interieur met kaarsen maar willen er toch op waken dat er geen ongelukken gebeuren. Transparante gordijnen bieden een extra veiligheid tegen brand omdat een deel van de collectie gemaakt is van vlamvertragend materiaal (voldoen aan de Duitse norm B1 en/of de Franse norm M1). In kantoorruimtes bijvoorbeeld is het zelfs verplicht om dergelijke gordijnen te gebruiken.

Persoonlijk advies en jarenlange expertise over transparante gordijnen

Het moge duidelijk zijn dat transparante gordijnen in ieder interieur passen. Hebt u soms last van een vervelende akoestiek in uw woning? Robuuste interieurs met materialen zoals beton, hout en metaal zijn prachtig maar kunnen soms een kille indruk geven. Natuurlijke stoffen zoals transparante gordijnen zijn gelukkig geluiddempend. Benieuwd naar onze suggesties voor uw interieur? Interieurliefhebbers en zaakvoerders Brigitte en Martin heten u graag welkom bij hen thuis in hun showroom om samen alle opties te bekijken, ook ná de kantooruren.

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’

Bloem