HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Stoffen lamellen

Stoffen lamellen

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Toope in Brugge. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Met stoffen lamellen filtert u licht zoals u wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Stoffen lamellen voor een sfeervolle toets

Kwaliteitsvolle stoffen geven uw interieur extra cachet en een stijlvolle sfeer. Met de verticale stoffen lamellen van Toope bereikt u makkelijk dat effect. De stoffen zijn beschikbaar in neutrale basiskleuren of de trendkleuren van het moment. Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) biedt u met veel plezier vakkundig advies en denkt graag met u mee om het meeste uit uw interieur te halen. De opties met onze stoffen lamellen zijn werkelijk eindeloos. Wij staan u graag persoonlijk bij met uw keuze, op afspraak ook ná de kantooruren. Via de Brugse binnenring zijn we makkelijk bereikbaar. Tot snel!

Isolerend en met aandacht voor uw veiligheid

Licht en warmte tegenhouden? Dat scheelt voor de binnentemperatuur in uw huis tijdens een hittegolf. Zeker als uw woning zuidgericht is, kan de temperatuur stevig oplopen. Bepaalde lamelstoffen bij Toope zijn voorzien van een weerkaatsende coating om dat tegen te gaan. Er bestaan ook stoffen met een vlamvertragende coating. Alles om van uw woning een veilige plek te maken, ook al houdt u van sfeervolle kaarsen.

Stoffen lamellen, ook in vochtige ruimtes!

U denk misschien dat het logischer is om in uw badkamer of keuken eerder verticale lamellen van aluminium of pvc te laten installeren. Maar ook daar biedt Toope een oplossing. Stoffen lamellen zijn immers ook verkrijgbaar in vocht- en schimmelwerend materiaal, ideaal dus voor keukens en badkamers of andere vochtige kamers. Het creatieve Toope-duo, Brigitte en Martin, bekijken graag samen met u de beste optie voor uw woning. Uniek is dat onze thuis ook meteen onze showroom is, dus laten we snel een afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking!

… zelfs voor uw (thuis)kantoor

Het aanbod aan verschillende soorten stoffen voor verticale lamellen is enorm divers, variërend qua dikte, weefsel en coating. Wenst u graag zoveel mogelijk daglicht in uw woning? Kies dan resoluut voor transparante lamellen. Verkiest u toch om het licht soms buiten te houden – bijvoorbeeld als u vaak van thuis werkt – dan bestaan er stoffen waarmee u dit effect bereikt. Natuurlijk daglicht valt binnen zonder dat uw werk op een beeldscherm verstoort.

Transparante lamellen gecombineerd met andere raamdecoratie

U bereikt een prachtig effect als u transparante lamellen combineert met houten jaloezieën. Zo creëert u een gezellig en sfeervol interieur met de optie om de ruimte te verduisteren indien u dat wenst. Er zijn nog ontelbaar veel andere opties. Voor persoonlijk interieuradvies ontvangen we u graag bij ons thuis én in onze showroom aan de Hoefijzerlaan. Ook voor een opfrissing van uw interieur bent u bij Toope aan het juiste adres.

Stoffen lamellen schoonmaken

Hoe reinigt u uw stoffen lamellen nu het best? Dat hangt af van de soort stof. Soms is een zachte borstel aangeraden, soms kiest u best voor vochtige doek. Sommige stoffen zijn machinewasbaar, andere stoffen dient u met de hand te wassen. Dan haalt u ze simpelweg van de rail en verwijdert u de onderketting en verzwaringsplaatjes. Na het wassen hangt u de natte stoffen lamellen opnieuw aan de rail om te drogen. Kortom, voor elke soort stof voorziet Toope met plezier het juiste advies. Ook na verkoop kunt u ons makkelijk bereiken indien u vragen hebt over uw welbepaalde stof.

Professioneel advies en inspiratie voor stoffen lamellen

Benieuwd naar stoffen lamellen? Voor elk soort raam en elke ruimte bestaat er een gepaste oplossing. Bij Toope staan wij, creatief duo Brigitte en Martin, klaar om uw thuis in een inspirerende plek om te toveren. Wij geven u graag persoonlijk advies en denken graag mee out of the box. Wij verzorgen het totaalconcept, van onze eerste kennismaking tot afwerking, plaatsing en dienst na verkoop. We kijken alvast uit naar onze afspraak!

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’