HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Nieuw! Sharp Wave® gordijnen

Nieuw! Sharp Wave® gordijnen

Nieuw! Sharp Wave® gordijnen

10

kleuren

Sharp Wave® in-betweens, de meest strakke plooien

Sharp Wave® gordijnen koopt u niet zomaar, die moet u zien!

Klantervaring

“Bij Toope in Brugge ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor u opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’

Uw perfecte Sharpe Wave® gordijn kiest u in 3 stappen:

Stap 1. Kies uit 10 stijlvolle kleuren
Stap 2. Kies de kleur van de haken en de band
Stap 3. Kies de door u gewenste kleur trekstaaf:chique wit, elegant zwart of tijdloos grijs.

Maak vrijblijvend een afspraak, voor uitgebreid advies.

Bekijk hier de folder:

 

Alles zit in de details

Bij Toope gaan we niet voor half werk. De afwerking en het millimeterwerk moeten perfect zijn. Ook de afwerking van uw Sharp Wave® raamdecoratie laten we perfect passen bij de door u gekozen kleur. Een design trekstaaf waarmee u de Sharp Wave® makkelijk open- en dichtschuift maakt het totaalplaatje helemaal áf! Laat u verwonderen bij Toope in Brugge. Het creatieve duo, Brigitte en Martin, staan al te popelen om u dit prachtige product te tonen!

Ideaal voor grote ramen

Houdt u van veel licht en heeft uw woning grote ramen? Dan zult u graag lezen dat er geen limiet is aan de breedte van uw Sharp Wave® gordijnen! Hoe doen we dat? Door de vrijwel onzichtbare panelen met elkaar te verbinden. Bovendien kunnen we tot een hoogte van 3,09 meter gaan, ook perfect dus voor hoge ramen. Met ons technisch én creatief inzicht staat Toope u graag bij.

Stoffen in prachtige kleuren

Onze Sharp Wave® gordijnen bieden we aan in een heel arsenaal van 10 verschillende kleuren, gaande van koperkleurig, taupe, mosgroen,… tot de trendkleuren van dit moment. We zij er zeker van dat u uw perfecte kleur voor uw interieur vindt in onze showroom én thuis aan de Hoefijzerlaan. Bovendien geven wij u met plezier passend (kleur)advies.

Tot in de puntjes afgewerkt

Elk detail telt. Ook voor uw Sharp Wave® gordijnen. We bieden het afwerkingsband aan de binnenzijde, de haakjes en het wavekoord dat tussen de haken hangen aan in zowel wit als zwart. Ook de design trekstaaf die u gebruikt voor het openen en sluiten van de gordijnen, bieden we aan in drie verschillende kleuren: chique wit, stijlvol zwart of tijdloos grijs. Aan u de keuze!

Tot zover het oog reikt

Sharp Wave® gordijnen zijn perfect voor hoge én brede ramen. Door de vrijwel onzichtbare panelen met elkaar te verbinden kunnen we enorm breed gaan, maar ook tot een hoogte van 3,09 meter gaan. Kom dat met uw eigen ogen zien in onze huiselijke showroom in hartje Brugge! We adviseren u graag, is geen enkel probleem.