HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen

301

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik u het beste advies.

Lichtdoorlatende rolgordijnen verkopen wij niet online, die lichtfiltering wilt u beleven!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

‘Niet alleen voor raamdecoratie kunt u bij ons terecht. Ook voor leuke woonaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres.’

“Regelmatig veranderen de collecties en hebben wij altijd de nieuwste in huis.”

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Lichtdoorlatende rolgordijnen: ideaal tegen inkijk

Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn de ideale én betaalbare raamdecoratie voor bij u thuis of in u (thuis)kantoor. Overdag bieden ze u privacy zonder aan daglicht in te boeten. Wanneer uw licht ’s avonds brandt, dan zullen mensen buiten enkel een silhouet zien. Bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) bent u aan het juiste adres om alles te weten te komen over lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze showroom in Brugge is meteen ook onze thuis en is makkelijk bereikbaar aan de Brugse binnenring. U hoeft enkel een afspraak te maken via Brigitte en wij nemen graag de tijd om u het beste voorstel te doen.

Zowel voor ontspanning als voor werkmomenten

Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn de perfecte raamdecoratie voor eender welke kamer. Of u nu graag een boek leest bij daglicht, televisie kijkt of op uw computer of laptop werkt. Het daglicht zal u in geen enkel geval hinderen.

Coatings die isoleren, beschermen én vuil afstoten

Bij Toope bieden we lichtdoorlatende rolgordijnen aan die voorzien zijn van een speciale laag of coating. In het gamma vindt u een thermische coating om uw ruimtes te isoleren (zowel warm als koud), maar er bestaan ook coatings die vlamvertragend zijn of die vuil afstoten. Alles om u het leven makkelijker en aangenamer te maken. Bij Toope staan we klaar om u suggesties te geven voor uw specifieke interieurvraag. Wij zijn makkelijk bereikbaar en werken op afspraak zodat we u de tijd kunnen geven die u verdient. Zelfs ná de kantooruren kunt u onze een bezoekje brengen. We kijken alvast uit naar uw komst!

Design rolgordijnen

Toope staat erop perfect maatwerk af te leveren. Dat is ook zo voor uw rolgordijnen. Het gebruik van onderlatten maakt de gordijnen zwaarder zodat ze mooi strak naar beneden hangen. Een streling voor het oog! Wij bieden onderlatten aan in alle maten, materialen en kleuren, denk maar aan gestoffeerd ovaal, aluminium, grijs of wit, maar groot en robuust kan ook, strak of in hout. Het Toope-duo, Brigitte en Martin, combineert graag hun creatieve en technische expertise om het beste resultaat te leveren. Hebt u nood aan een externe, vakkundige blik en heeft uw interieur nood aan een opfrissingsbeurt? Ook dan staan we graag voor u klaar.

Overgordijnen: prachtige sfeermakers

Overgordijnen zijn multi-inzetbaar. Elegant en smaakvol zorgen ze voor stijlvol ingerichte ruimtes. Een extra voordeel is dat overgordijnen ook isoleren, zowel in de winter als in de zomer. ’s Avonds bieden ze de nodige privacy. Combineer uw lichtdoorlatende rolgordijnen dus met overgordijnen en geef extra schwung aan uw interieur. Toope biedt een zeer diverse collectie gordijnstoffen aan, van rustige kleuren tot trendy prints. Breng ons een bezoekje in onze showroom thuis en ontdek ze zelf!

De mooiste lichtdoorlatende rolgordijnen voor uw interieur

Nog aan het twijfelen? Dan overtuigen we u graag! Het creatieve én technische Toope-duo denkt graag met u mee over de beste keuze lichtdoorlatende gordijnen voor uw specifieke situatie. Stof, kleur en afwerking… we hebben er jarenlange ervaring mee. Ook qua techniek is er veel mogelijk: met een cassette werken, zijgeleiding, elektrische bedienbare rolgordijnen… We komen graag bij u ter plekke volgens de gangbare verplaatsingskosten maar we nodigen u ook enorm graag uit bij ons thuis in onze showroom. Neem even contact op met Brigitte en we plannen het in. Afspraak aan de Hoefijzerlaan!

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’