HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lichtdoorlatende plisségordijnen

Lichtdoorlatende plisségordijnen

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant.”

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Geniet van daglicht maar weer inkijk met lichtdoorlatende plisségordijnen

Lichtdoorlatende plisségordijnen passen werkelijk in élke kamer van uw woning of werkruimte. Ze bieden u voldoende privacy zonder in te boeten aan aangenaam daglicht. Een extra handigheid is het top-down/bottom-up systeem waarmee u de plissés exact op uw gewenste hoogte kunt hangen. Zo vermijdt u hinderlijke inkijk. Bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) gaan we op zoek naar de oplossing voor u, op maat van uw interieurwensen en noden. Maak snel een afspraak met Brigitte en bezoek onze thuis én onze showroom in hartje Brugge.

Privacy, zelfs met lichtdoorlatende plissés

Lichtdoorlatende plisségordijnen bieden overdag een aangenaam gefilterd licht, maar schijnen ’s avonds wel nog een beetje door, zeker als er felle lichten aanstaan. Laat dit u echter niet weerhouden om voor lichtdoorlatende plisségordijnen te gaan. In combinatie zijn ze immers prachtig met overgordijnen die u voldoende privacy bieden. Bovendien zijn overgordijnen geluiddempend en isolerend, wat u zult merken in uw portemonnee! Bij Toope geven we u graag persoonlijk advies zodat u de beste keuze kunt maken. Breng ons dus een bezoekje op afspraak aan de Hoefijzerlaan.

Verschillende plooibreedtes

Toope biedt lichtdoorlatende plisségordijnen met twee verschillende plooibreedtes: 20 mm en 32 mm. Naargelang uw smaak adviseren we u graag. Voor een stoer interieur met grote ramen opteren we vaak voor brede plooien. Kleinere ramen of ramen met een smalle glaslijst zijn veeleer gebaat met een smalle plooi. Smalle plooibreedtes werken ook goed bij draaikiepramen en veranda’s. Kortom, het Toope-team is er om u zowel op creatief als technisch vlak bij te staan in uw keuze.

Ideaal voor thuiswerk of op kantoor

Met lichtdoorlatende plisségordijnen is vervelende lichtinval op uw beeldscherm grotendeels verleden tijd. Zelfs als uw kantoor zuidgericht is en dus veel zonlicht krijgt. De bediening van de plissés doet u in een handomdraai. Met een druk op de knop, manueel, met een draaistang of bedieningsstok. U kiest.

Plisségordijnen met coating

De stof van lichtdoorlatende plisségordijnen is op alles voorzien dankzij een extra coating. Denk maar aan de weerkaatsing van licht en warmte. Sommige coatings zijn zelfs vlamvertragend.

Plisségordijnen: eenvoudig schoon te maken

Plisségordijnen weren stof en dat zorgt voor tijdswinst. De gordijnen schoonmaken met een borstel is letterlijk een werk van enkele luttele seconden. Wilt u ze toch wassen? Dat kan zeker, mits u het wasvoorschrift respecteert en ervoor zorgt dat de elektronica niet in contact komt met water.

Geen hinderlijk geboor

Bij lichtdoorlatende plisségordijnen komt er geen geboor aan te pas. Dankzij het EasyClick-systeem – beschikbaar in verschillende RAL-kleuren én kindveilig – klikt u de gordijnen eenvoudigweg in uw kozijn.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toope een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Lichtdoorlatende plisségordijnen op maat

Op zoek naar raamdecoratie die perfect bij uw interieur en uw wensen past? Lichtdoorlatende plisségordijnen zijn ervoor gemaakt en Toope helpt u graag met het hele proces, gaande van keuze tot afwerking en technische ondersteuning. Mogen we u binnenkort verwelkomen? Onze showroom is centraal gelegen in Brugge langs de Hoefijzerlaan. Toope is makkelijk bereikbaar en er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Maak gerust een afspraak met Brigitte en wij zetten de koffie al klaar. Ook ná de kantooruren bent u van harte welkom.

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’