HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lichtdoorlatende paneelgordijnen

Lichtdoorlatende paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen adviseer ik zeker voor kantoor.

Semi-transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die moet u gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Toope in Brugge. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Zoekt u een oplossing voor uw lichtinval en combinaties in uw interieur? Samen maken we de beste keus!’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Geniet van licht én privacy met lichtdoorlatende paneelgordijnen

Een paar van de vele voordelen van lichtdoorlatende paneelgordijnen? Ze bieden u voldoende privacy en laten toch voldoende licht uw ruimte binnenstromen. Twee vliegen in een klap dus! Paneelgordijnen kunnen bovendien tot wel 3 meter hoog gemaakt worden, ideaal voor schuiframen of grote, hoge ramen. Zaakvoerders en creatievelingen Brigitte en Martin van Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) bekijken graag samen met u de vele opties. Toope is makkelijk bereikbaar aan de Brugse ring en werkt enkel op afspraak. Ook ná de kantooruren indien u dat beter uitkomt.

Grote keuze in kleuren en patronen

Bij Toope in Brugge gaan we graag samen met u op zoek naar de beste keuze paneelgordijnen voor uw smaak en interieur. Neutrale basiskleuren, hippe trendkleuren… met voldoende oog voor privacy en lichtinval. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kom onze stoffen dus zelf eens ontdekken in onze showroom én onze thuis en maak een afspraak met Brigitte. Vanuit onze jarenlange expertise in de mode-, interieur- en fotografiesector geven we u bovendien graag kleur- en interieuradvies om uw woning te frissen.

Veilig tegen vuur en isolerend

Bij Toope vervaardigen we onze lichtdoorlatende paneelgordijnen uit verschillende stoffen. Denk maar aan een metaalachtige coating en isolerende stoffen. Ook denken we aan uw veiligheid door stoffen te gebruiken die beter bestand zijn tegen vuur (in vaktaal Duitse norm B1 en Franse norm M1 genoemd).

Eenvoudig schoonmaken

Tijd om uw lichtdoorlatende paneelgordijnen schoon te maken? Ook daar werd rekening gehouden met efficiëntie, vooral als de gordijnen een vuilafstotende teflon coating hebben, waardoor ze schoonmaken bijna overbodig wordt. Zit er toch een vlek op uw gordijn? Dan biedt een droge doek of borstel vaak de oplossing, en hoeft u zelfs niet voor het harde schrobwerk te gaan. Toch nog een blijvende vlek? Ook hier kunt u beroep doen op de expertise en klantenservice van Toope, die u graag gepast adviseren.

Combineer erop los

Lichtdoorlatende paneelgordijnen zijn ware kameleons en laten zich perfect combineren met andere raamdecoratie. Denk maar aan verduisterende rolgordijnen. Het creatieve Toope-duo, Brigitte en Martin, staan te popelen om u bij te staan met vakkundig interieuradvies. We nodigen u met plezier uit bij ons thuis zodat u met uw eigen ogen onze showroom kunt ontdekken.

Toope verzorgt uw lichtdoorlatende paneelgordijnen op maat

Het moge duidelijk zijn… met lichtdoorlatende paneelgordijnen kunt u absoluut niets fout doen in uw interieur. Bovendien bestaan er ontelbaar veel opties qua afwerking: verschillende kleuren combineren, dwarse houten latjes op de panelen laten plaatsen… Alles kan. Vaak adviseren we wel om één bepaalde stof te kiezen voor uw paneelgordijnen, omdat dat een mooie uniforme look geeft aan uw interieur. Hebt u de knoop al zelf doorgehakt of wenst u toch vakkundig advies in uw keuze van lichtdoorlatende paneelgordijnen? Het Toope-team staat te springen om u hierin bij te staan. Jarenlange vakkennis zorgt ervoor dat we uw totaalplaatje perfect kunnen creëren, gaande van inspiratie vooraf tot de ultieme afwerking op maat. Breng ons dus snel een bezoekje en contacteer Brigitte voor een afspraak.

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’