HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor u ook een Iso Plissé® gordijnen!

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Toope. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Heeft u kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Iso Plissé® gordijnen, dan hoeft u niet te boren of te schroeven.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen: voor elk raam

Bent u al bekend met de bijzondere honingraatstructuur van de Iso Plissé®? Deze luxueuze raamdecoratie straalt niet enkel elegantie uit, maar is bovendien ook de oplossing voor al uw ramen met bijzondere vormen en/of afmetingen. Grote, schuine of driehoekige ramen. Erkerramen, dakramen of lichtkoepels. Het kan allemaal! Klaar om de lichtdoorlatende Iso Plissé® een kans te geven? Interieurspecialisten bij Toope, Brigitte en Martin, staan ‘toope’ (Brugs dialect voor ‘samen) voor u klaar in hartje Brugge om de mogelijkheden te bekijken. Maak snel een afspraak met Brigitte, ook ná de kantooruren!

Drie plooibreedtes

De lichtdoorlatende Iso Plissé® zijn ontzettend flexibel en toveren elke ruimte om. Dat is te danken aan de drie verschillende plooibreedtes. Hebt u kleine of grote ramen? Verkiest u een elegante of een stoere look? Bij Toope staan we u graag bij om de beste keuze te maken voor uw interieur. Uniek is dat onze showroom zich bij ons thuis bevindt in Brugge. Geen steriele winkelruimte dus, maar een sfeervolle en persoonlijke plek waar we samen met u aan uw thuis bouwen. Desgewenst kunnen we vanuit onze expertise uw woning ook opfrissen met bv. kussens, textiel… Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We verwelkomen u graag op afspraak.

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen: ontdek ons ruime aanbod stoffen en kleuren

Hoe zou u uw interieur omschrijven? Urban, rustiek, retro? Iso Plissé® zijn multi-inzetbaar en passen werkelijk in élk type interieur. Kom dus een kijkje nemen in onze showroom en laat u betoveren door de vele stoffen en kleuren. Toope geeft u met alle plezier kleur- en interieuradvies.

Iso Plissé® gordijnen in combinatie met overgordijnen

Semi-transparante Iso Plissé® geven ook een prachtresultaat. Ze bieden u zowel daglicht als de optie om naar buiten te kijken. Liever overdag een volledig vrij uitzicht zonder aan privacy in te boeten? Dankzij het top-down/bottom-up-systeem schuift u de Iso Plissé® waar u maar wil. Voor ’s avonds raden we u stijlvolle gevoerde gordijnen aan, aangezien de Iso Plissé® wat kunnen doorschijnen als het buiten donker is en u binnen de lichten hebt aangezet. Combineer de Iso Plissé® dan met een stijlvol gordijn en creëer een warm, intiem interieur. Bovendien zorgen Iso Plissé® voor een aangename akoestiek dankzij de geluiddempende eigenschappen van het materiaal. Benieuwd? Bij Toope geven we u met alle plezier een demonstratie in onze huiselijke showroom.

Iso Plissé® gordijnen: ook voor dakramen en lichtkoepels

Iso Plissé® bestaan in allerlei soorten en maten. Hebt u dakramen, lichtkoepels, draaikiepramen of ramen met een ‘vreemde’ vorm? Ook dan is er een gepaste oplossing. Iso Plissé® kunt u op verschillende manieren bedienen: via een handgreep, met een draaistang of een bedieningsstok. Zelfs elektronische bediening is een optie. Het achterliggende systeem van de koorden die de stof ophalen en neerlaten is onzichtbaar weggewerkt in de stoflagen. Dit zorgt ervoor dat deze raamdecoratie een strakke en elegante uitstraling heeft.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toope een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Iso Plissé® gordijnen: ontzettend duurzaam

Dankzij de lichtdoorlatende stoffen van Iso Plissé® bespaart u tot wel 25 % op uw energiefactuur. Extra pluspunten zijn dat de stof vlamvertragend én stofwerend is. Bovendien zijn sommige stoffen perfect wasbaar of kunt u ze eenvoudigweg met een borstel schoonmaken. Uiteraard dient u de elektrische variant met een droge doek schoon te maken en water te vermijden. Benieuwd naar een demonstratie? Maak een afspraak en kom eens op bezoek in de Hoefijzerlaan!

Ideaal tegen ongewenste lichtinval

Een vervelende lichtinval op uw beeldscherm is verleden tijd dankzij Iso Plissé®, of u nu ontspannen naar tv kijkt of (thuis)werkt. De stoffen van de lichtdoorlatende Iso Plissé® worden weloverwogen gekozen om hinderlijke lichtinval tot een minimum te beperken.

LichtdoorlatendeIso Plissé® gordijnen op uw maat

Op zoek naar raamdecoratie die perfect bij uw interieur en uw wensen past? Lichtdoorlatende Iso Plissé® zijn ervoor ontwikkeld en Toope helpt u graag met het hele proces, gaande van keuze tot afwerking en technische ondersteuning. Mogen we u binnenkort verwelkomen? Onze showroom is centraal gelegen in Brugge langs de Hoefijzerlaan. Toope is makkelijk bereikbaar en er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Maak gerust een afspraak met Brigitte en wij zetten de koffie al klaar. Ook ná de kantooruren bent u van harte welkom.

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’