HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Scala® XL7 jaloezieën

Scala® XL7 jaloezieën

Scala® XL7 jaloezieën

500

kleuren

Scala® XL7 jaloezie, altijd elektrisch én tot wel 690 cm breed.

Strakke vormgeving tot in het kleinste detail.

'Perfect voor elke ruimte, ook badkamer en keuken!'

Klantervaring

“Bij de winkel van Toope in Brugge ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Scala XL7 jaloezie: elektrisch bedienbaar en tot 7 meter breed

Je hebt breed… en je hebt brééd. De Scala XL7 jaloezie is een jaloezie met een breedte tot wel 7 meter. Ideaal voor grote (schuif)ramen of (schuif)deuren en prachtig vanwege haar strakke vormgeving en topkwaliteit. Bovendien is de Scala XL7 jaloezie elektrisch bedienbaar. U geeft uw interieur nog meer cachet door de breedte van de lamellen zelf te bepalen. Deze gaan van 50 mm tot 70 mm breed. Bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) dokteren we graag samen uit welke oplossing het beste is voor uw interieur. U maakt simpelweg een afspraak bij Brigitte en dan bekijken we samen de opties.

Kleur en afwerking: ontelbaar veel kleuren beschikbaar

Voor zowel de lamellen als de bovenbak en onderlat van deze jaloezieën hebt u enorm veel keuzevrijheid. Kiest u voor de smallere lamellen (50 mm), dan hebt u keuze uit wel 48 kleuren. Voor de bredere lamellen (70 mm) kunt u kiezen uit 8 stijlvolle kleuren. Zelfs de bovenbak en onderlat kunt u qua kleur personaliseren. Benieuwd en zin om die kleuren in levende lijve te zien? Dan nodigen we u graag uit in onze showroom aan de Hoefijzerlaan te Brugge. Maak een afspraak bij Brigitte en tot snel!

De vele voordelen van aluminium

Aluminium jaloezieën zijn vocht- en schimmelwerend. Wees dus gerust wanneer u ze in uw keuken of badkamer laat installeren. In tegenstelling tot de houten variant hoeft u niet te vrezen voor roest of schimmel. Zelfs het bovenprofiel en de lamellen blijven te allen tijde roest- en schimmelvrij.

Elektrisch gemak op topniveau – Toppoint powered by Brel

De Scala XL7 jaloezie is een perfect product aan een aantrekkelijke prijs. Bovendien hebt u zelfs geen stroompunt nodig. De XL7 bedient u gemakkelijk met een afstandsbediening of zelfs via een app op uw telefoon! Dit product heeft ‘Toppoint powered by Brel’ en bij Toope geven we u graag een demonstratie. Kom dit technisch wonder dus zelf ontdekken en maak snel een afspraak met Brigitte.

Prijs of inmeten?

Wilt u een afspraak voor inmeten of een offerte? Klik op onderstaande knop en dan zien we u snel!

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’

Houten jaloezie

Aluminium jaloezie

Scala® XL7 jaloezie