HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij op afspraak. Deze kunt u hier maken.

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen

301

kleuren

Ik adviseer een combinatie van gordijnen en rolgordijnen.

Rolgordijnen verkopen wij niet online, dat ziet er allemaal hetzelfde uit!

'De structuren, de kleuren in het echt.'

Transparante rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen

Gratis inspiratie magazine


Kijkje in de showroom

Verduisterende rolgordijnen

Duo rolgordijnen

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Een rolgordijn voor ieder raam

Hebt u plannen om rolgordijnen te kopen? Uitstekende keuze aangezien deze raamdecoratie op elk raam past. Zélfs voor zeer grote ramen, draaikiepramen of ramen in vochtige ruimtes. Bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) bent u aan het juiste adres om alles te weten te komen over rolgordijnen. Onze showroom in Brugge is meteen ook onze thuis en is makkelijk bereikbaar aan de Brugse binnenring. U hoeft enkel een afspraak te maken via Brigitte en wij nemen graag de tijd om u het beste voorstel te doen.

Functioneel maar toch sfeervol

In het gamma rolgordijnen vindt u voor elk wat wils: diverse stofdiktes, diverse weefsels, transparant, verduisterend, met coating of screendoek. Naast een zeer mooie raamdecoratie zijn ze bovendien ook uitermate praktisch. Ze creëren een aangename en aanpasbare sfeer in elk modern interieur. Rolgordijnen kunnen ook verduisterd worden wat een prachtige combinatie is met in-betweens of transparante gordijnen.

Grote ramen? Nog steeds een ideale raamdecoratie

Laat uw grote ramen u niet verhinderen om rolgordijnen te plaatsen! Toope biedt rolgordijnen aan op maat. We kunnen tot 4,20 meter breed gaan. Hebt u een nog breder raam? Ook dan zorgen we voor een oplossing door twee gordijnen te combineren tot een breedte van wel 8 meter. Maak een afspraak en Toope overloopt samen met u, naast de creatieve, ook de technische kant.

Ja, zelfs voor draaikiepramen…

Of heeft u draai- en kiepramen? Hoewel deze ramen zeer handig zijn, zijn ze niet geschikt voor elke raamdecoratie. Wat wel altijd past? Rolgordijnen! Dankzij de zijgeleiding hoeft u zich geen zorgen te maken en blijft het gordijn mooi strak voor het raam hangen.

… of in de badkamer en keuken

Bent u bezorgd dat rolgordijnen geen goed idee zijn voor vochtige ruimtes zoals uw keuken of badkamer? Ook daar biedt Toope een oplossing voor in de vorm van een screendoek. Het screendoek zorgt ervoor dat uw gordijnen vocht en schimmel afweren. Bovendien maakt u ze in één beweging schoon, met een vochtig doekje.

Raamklinken zitten niet in de weg

Vervelend toch, wanneer uw gordijnen uw raamklink raken? Geen nood want we kunnen rolgordijnen ook contra-rollend leveren. Deze techniek zorgt ervoor dat de stof niet langs de achterkant maar langs de voorkant van de rol afrolt, zodat het rolgordijn uw raamklink niet raakt. Ook voor moeilijke hoeken in uw woning, passen we het contra-rollend gebruik toe, zodat de kier tot een minimum herleid wordt.

Zelf monteren of laten monteren?

Bent u een handige Harry en kiest u ervoor om uw rolgordijnen zelf te monteren? Wij leveren u een montageprofiel aan dat u probleemloos zelf tegen uw plafond of wand kunt bevestigen. Doet u voor de montage liever beroep op echte vakmensen? Dan staat zaakvoerder Martin voor u klaar om het technische aspect tot in de puntjes af te werken.

Rolgordijnen bij Toope: vind uw ‘goesting

Overtuigd dat rolgordijnen iets voor u zijn? Laat ons u verder overtuigen in onze showroom in hartje Brugge. Uniek aan onze showroom is dat het meteen ook onze thuis is. We zijn goed bereikbaar en werken op afspraak, ook ná de kantooruren. Wanneer u bij ons langskomt willen we u vooral persoonlijk zeer goed begeleiden en inspireren zodat u een goede keuze kunt maken. Hebt u interesse in elektrische rolgordijnen? Ook dat kan. Bij Toope combineren we onze creatieve én technische kennis om u het totaalplaatje te bieden.

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’

Screendoek, ook voor rolgordijnen