HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Raamhorren

32

combinaties

Horramen zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Toope in Brugge. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Weet je niet welk hor er mogelijk is en wil je graag een offerte op maat? We komen gratis bij je opmeten.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Vliegenramen: ideaal tegen insecten én pollen

Fantastisch toch, ’s avonds nog rustig een boek lezen in bed? Behalve als er vervelende muggen binnen vliegen, of de pollen uit uw tuin als u die dag het gras afgereden hebt. Voor een optimale nachtrust is het dus cruciaal om insecten én pollen buiten te houden. Hiervoor werden vliegenramen ontwikkeld. Bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) maken we er (maat)werk van om voor al uw ramen vliegenhorren te voorzien. Wij werken op afspraak, op maat, en met enorm veel ‘goesting’ om voor u als klant de perfecte oplossing aan te bieden.

Draaikiepramen? Geen probleem!

Hebt u bijzondere ramen zoals een draaikiepraam dat naar binnen toe opendraait? Dan hebt u alle baat bij een vast vliegenraam, dat zowel op een aluminium, kunststoffen of houten frame bevestigd kan worden. Geen nood! Dankzij een ingenieus systeem bevestigen we het vliegenraam zonder dat er boren aan te pas komen.

De vele voordelen van de raamhor

Onze raamhorren zijn van uitstekende kwaliteit en mooi van design. Bovendien is het aluminium kader verkrijgbaar in vijf kleuren. Uitermate subtiel voor in uw interieur. Ook bij het horrengaas zelf kunt u kiezen voor bepaalde soorten en kleuren. Onze raamhorren zijn daarbovenop perfect geschikt voor zeer grote ramen.

Rolhorren en vaste horren bij Toope

Bij Toope bieden we naast vaste vliegenramen ook rolhorren of inzethorren aan. Wilt u weten welke horren wij voor uw ramen aanraden? Dan horen we graag persoonlijk van u wat uw wensen en eisen zijn zodat we de perfecte raamhorren voor u kunnen maken. Maak dus gerust al uw afspraak met Brigitte en dan zien we elkaar hopelijk snel. Ook komen we – mits verplaatsingskosten – graag langs bij u thuis voor een gepersonaliseerd voorstel.

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’