HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij op afspraak. Deze kunt u hier maken.

 

Nieuw! Toppoint outdoor screens

mooi voor buiten, koeler binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Iso Reflex® lamellen

Versus® gordijnen

EasyClick

Gordijnen

Vouwgordijnen

Elektrische raamdecoratie

Jaloezieën

ook elektrisch

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Bij Toope ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven! Dit systeem kunt u namelijk monteren op het kozijn.

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’

Onze showroom

Solution

Blue Leaf

Plisségordijnen

Silva® houten jaloezieën

Toope: experts in raamdecoratie

Raambekleding- en decoratie is cruciaal om de sfeer van uw woning te bepalen. De lichtinval en de mate van privacy in uw woning zijn zo uniek dat ze zeker wat extra aandacht verdienen. Ook heeft elke ruimte in uw woning een eigen karakter. De sfeer die u wil oproepen in uw woonkamer, keuken en slaapkamer is hoogstpersoonlijk en bijzonder. Bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) staan we met plezier voor u klaar om de juiste look te bepalen voor uw interieur. We nemen graag voldoende tijd – op afspraak, ook ná de kantooruren – om het er in detail met u over te hebben. We kijken alvast uit naar uw komst!

De juiste lichtinval voor uw ruimte

Elke ruimte heeft een andere functie en vraagt een specifieke soort raamdecoratie. De lichtinval in uw woonkamer moet bv. anders zijn dan de lichtinval in uw slaapkamer. Bij Toope zijn we ons heel erg bewust van die verschillende functies. We bieden een enorm groot aanbod aan rolgordijnenjaloezieën, plisségordijnen, maar ook Duette®Shadesvouwgordijnengordijnenlamellen of paneelgordijnen. Onze inspiratie borrelt al! Boek dus snel uw afspraak en kom een kijkje nemen.

Privacy en sfeer

Bepaalt u graag zelf hoeveel inkijk er in uw woning is? Overdag en ’s avonds zijn een wereld van verschil wanneer het op privacy en inkijk aankomt. De geschikte raamdecoratie is hierbij uw perfecte metgezel.

Combineer er op los

Verschillende soorten raamdecoratie combineren stelt u in staat om het perfecte wooncomfort te bereiken. Denk maar aan een aangename akoestiek, een manier om straatgeluiden buiten te houden, om winterse temperaturen of zomerse hitte te weren. Wenst u de lichtinval en privacy in uw ruimtes zelf volledig te regelen? Dan raadt Toope aan om transparante en verduisterende raambekleding te combineren. Altijd welkom voor een live demonstratie bij ons thuis in onze showroom!

Maatwerk in raamdecoratie

Bij Toope gaan we voor perfect maatwerk en een luxueuze afwerking. Elk detail en elke millimeter is belangrijk om het desgewenste effect te bereiken. Brigitte en Martin, creatievelingen met kennis van zaken, staan voor u klaar om de raamdecoratie van uw dromen waar te maken. Wacht dus niet langer met een afspraak te maken om ons ruime aanbod in het echt te aanschouwen!

Vouwgordijnen

Scala® aluminium jaloezie

EasyClick

Plisségordijnen

Rolgordijnen

Raamhorren

Houten jaloezieën

Duette®Shades

Paneelgordijn