HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

PVC lamellen

PVC lamellen

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren, het gemak.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Toope. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

PVC lamellen: praktisch wooncomfort in élk interieur

Kiest u voor verticale lamellen in PVC? Dan kiest u niet enkel voor een enorm praktische en nuttige raamdecoratie, maar ook voor een uitgebreid aanbod aan kleuren, dessins… Kortom, alles om uw droominterieur te creëren. Bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) staan we te springen om u het ruime aanbod uit de doeken te doen. Bent u nieuwsgierig? Onze showroom in Brugge is meteen ook onze thuis en is makkelijk bereikbaar aan de Brugse binnenring. U hoeft enkel een afspraak te boeken via Brigitte en wij maken graag tijd voor u, zelfs ná de kantooruren.

Regel zelf uw gewenste lichtinval en privacy

Uw lichtinval en privacy zelf regelen is met verticale lamellen kinderspel. Wilt u vrijuit naar buiten kijken en zoveel mogelijk licht laten binnenstromen? Ga dan voor de open stand. Wenst u toch iets meer privacy en filtering van het licht? Dan kantelt u ze gewoonweg een beetje schuiner. ’s Avonds kantelt u ze helemaal dicht, als u volledige privacy wilt en graag een cocongevoel wilt creëren.

Transparante PVC lamellen

Houdt u van licht? Dan zult u graag lezen dat PVC lamellen zo transparant als u zelf wilt gemaakt kunnen worden. De lamellen kunnen immers met kleine gaatjes geperforeerd worden, zodat u uw gewenste lichtinval op maat kunt laten maken. Wilt u hierover graag vrijblijvend advies? Breng ons dan snel een bezoekje aan de Hoefijzerlaan en ontdek alle mogelijkheden en creatieve oplossingen!

Onderhoudsvriendelijk

PVC lamellen zijn niet enkel gebruiksvriendelijk. Ze zijn ook extreem onderhoudsvriendelijk. De lamellen klikt u makkelijk uit de rail. Daarna legt u ze op een vlakke achtergrond en maakt ze schoon met wat zeep en een zachte vochtige doek. Zodra de lamellen zeepvrij en droog zijn hangt u ze moeiteloos terug op.

Ook geschikt voor vochtige ruimtes!

Nog meer voordelen aan verticale PVC lamellen? Ze zijn dé onderhoudsvriendelijke oplossing voor uw keuken of badkamer. Ze zijn namelijk vochtbestendig en omdat ze uit PVC vervaardigd zijn blijven ze roest- en schimmelvrij. Hygiënischer kan niet.

Lamellen en gordijnen: de ultieme sfeervolle combinatie

Denkt u dat kunststoffen lamellen te strak overkomen en geen warme uitstraling geven? Ook hier toont het creatieve duo bij Toope u graag wat de mogelijkheden zijn. Elke sfeer valt immers perfect te creëren, denk maar aan het gebruik van zachte gordijnstoffen, transparante gordijnenin-betweens, smaakvol gekozen kleurencombinaties… Gordijnen zorgen bovendien voor extra privacy, dempen geluiden, zorgen voor een mooie akoestiek en een aangenaam gefilterd licht. ‘Toope’ bereiken we met u het desgewenste effect zodat uw huis echt als uw thuis aanvoelt.

PVC lamellen op maat bij Toope

PVC lamellen bestaan in alle maten en soorten. Voor elk raam en elke ruimte bestaat er een gepaste oplossing. Ja, zelfs voor ramen tot wel zes meter breed! Bij Toope staan wij, creatief duo Brigitte en Martin, klaar om uw thuis in een inspirerende plek om te toveren. Wij geven u graag persoonlijk (kleur)advies en denken graag mee out of the box. Manusje-van-alles Martin leidt technisch alles in goede banen. U maakt simpelweg een afspraak bij Brigitte en wij zorgen ervoor dat alles vlot verloopt.

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’