HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij op afspraak. Deze kunt u hier maken.

 

Plisségordijnen

Plisségordijnen

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet u voelen en de lichtdoorlatendheid ziet u pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Lichtdoorlatende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“Bij Toope ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Niet alleen kunt u kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Plisségordijnen: de elegante oplossing voor ieder raam

Plisségordijnen stralen elegantie uit. Bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) werken we met smalle (32 mm) en zeer smalle (20 mm) plooibreedtes waardoor de gordijnen vrijwel op elk type raam passen. Hebben uw ramen smalle kozijnen, of hebt u draaikiepramen, dakramen of lichtkoepels? Bij Toope gaan we op zoek naar dé oplossing voor u. Maak snel een afspraak met Brigitte en bezoek onze thuis en onze showroom in hartje Brugge.

Plisségordijnen in allerlei stoffen en structuren

Plisséstoffen zijn enorm veelzijdig, zowel op het vlak van kleuren als materiaalkeuze. U kunt gaan voor transparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Bovendien zijn speciale coatings mogelijk, waardoor de stof licht- en warmtewerend of vuilafstotend wordt. Toope praat graag alle opties met u door op afspraak.

Ook voor dakramen, kiepramen en lichtkoepels

Hebt u ramen die geen standaardafmetingen hebben? Dan bieden plisségordijnen de perfecte oplossing! Dankzij hun zijgeleiding passen ze op allerlei ‘speciallekes’. Hebt u dus bijzondere ramen? Dan verwelkomen we u graag bij ons thuis in Brugge om te onderzoeken wat u nodig hebt. Ook een verduisterend effect kan verkregen worden. Ideaal voor die ochtenden wanneer u liever eens uitslaapt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toope een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Bediening plisségordijnen: eenvoudiger kan niet

Hoe wenst u uw plisségordijnen te bedienen? Met een koord- of kettingbediening, draaistang of bedieningsstok voor uw hoge ramen of dakramen? Bij Toope demonstreren we u met veel plezier alle mogelijke opties. Liever elektronische bediening? Ook dat behoort tot het vakgebied van zaakvoerder Martin. Tot binnenkort!

Plissés in combinatie met overgordijnen

Bent u op zoek naar nog meer sfeer en privacy thuis? Dan raden we u bij Toope aan om uw plisségordijnen met gevoerde overgordijnen te combineren. Dit biedt meerdere voordelen: (geluids)isolatie en een perfect afstelbare privacy. Overdag baden uw ruimtes in een aangenaam, gefilterd licht, ook volledig naar uw smaak af te stellen. Zin om de koppen bijeen te steken en uw perfecte raamdecoratie te creëren? We kijken uit naar uw bezoek, ook ná de gangbare kantooruren.

Toope denkt graag mee

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Team Toope is er om u volop te adviseren. Wij nemen zeer graag tijd voor u in onze showroom én thuis in Brugge. We zijn goed bereikbaar aan de Hoefijzerlaan en er is voldoende parkeermogelijkheid in de buurt. Ook komen wij met plezier naar u thuis om totaaloplossingen te voorzien voor uw interieur. Geef ons dus een belletje of maak een afspraak met Brigitte.

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’