HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij op afspraak. Deze kunt u hier maken.

 

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

156

stoffen

Ik adviseer paneelgordijnen bij grote raampartijen.

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Lichtdoorlatende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen Toope aan.”

‘Kies je voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer je graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Paneelgordijnen, altijd stijlvol

Hebt u ooit al van de stijlvolle ‘Japanse panelen’ gehoord? Deze paneelgordijnen zijn enorm praktisch en veelzijdig. U kunt ze voor schuiframen en grote ramen gebruiken maar ze doen evengoed dienst als scheidingswand in een ruimte of als een smaakvol decoratie-element in uw interieur. Zaakvoerders Brigitte en Martin van Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) wisselen hierover graag van gedachten met u. Toope is makkelijk bereikbaar aan de Brugse ring en werkt enkel op afspraak. Ook ná de kantooruren indien u dat wenst.

Een spel van licht

Een van de vele voordelen van paneelgordijnen is dat u de lichtinval en de privacy volledig zelf onder controle hebt. U kunt elk paneel simpelweg afzonderlijk bedienen en uw ideale leefomgeving creëren.

Paneelgordijn als roomdivider

Gebruikt u bepaalde ruimtes met verschillende doeleinden? Dan zijn paneelgordijnen of ‘roomdividers’ hét middel bij uitstek om dit te doen. Een grote ruimte in twee splitsen? Paneelgordijnen bieden u een enorme flexibiliteit, waar u ook bent.

Paneelgordijnen voor schuiframen plaatsen

We houden allemaal van licht en lucht. Ook voor schuiframen en schuifdeuren zijn paneelgordijnen uitermate geschikt. U bepaalt zelf hoe ver u de panelen naar opzij schuift voor een vrije doorgang. Paneelgordijnen zijn ook ideaal te combineren met een vliegendeur, om vervelende insecten en pollen buiten te houden.

Ook voor grote, hoge ramen

Heeft uw woning grote, hoge ramen? Dan biedt Toope de ideale oplossing op maat in de vorm van paneelgordijnen. In ons atelier in Brugge kunnen we tot 3 meter hoog en 1,3 meter breed gaan. De panelen zijn heel gemakkelijk en geruisloos te bedienen, manueel of met een koord. Laat u bijstaan door de expertise van het Toope-team en ontdek de vele mogelijkheden.

Diverse stijlen in één paneel

Paneelgordijnen passen perfect in elke interieurstijl. Houdt u van verschillende kleuren en stoffen? Zelfs dat kan in één paneel. Ook op het vlak van transparantie biedt Toope u een ruime keuze aan stoffen. De keuzemogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Toope garandeert u de perfecte combinatie van creativiteit en techniek. Wij zijn makkelijk bereikbaar en kijken alvast uit naar onze afspraak.

Toope maakt paneelgordijnen op maat

Hebt u de knoop al zelf doorgehakt of wenst u toch vakkundig advies in de keuze van uw paneelgordijnen? Brigitte en Martin, het Toope-team, staan te springen om u hierin bij te staan. Jarenlange expertise in de mode-, interieur- en fotografiesector zorgt ervoor dat we uw totaalplaatje perfect kunnen creëren, gaande van inspiratie vooraf tot de ultieme afwerking op maat. Breng ons dus snel een bezoekje en contacteer Brigitte voor een afspraak.

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’