HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

Zeer tevreden over de service bij Toope in Brugge. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen, ook elektrisch.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Verduisterende paneelgordijnen, ideaal voor slaapkamers en kinderkamers

Bent u fan van paneelgordijnen en wenst u ze ook in uw slaapkamers en/of kinderkamers te laten installeren. Dan zijn verduisterende paneelgordijnen het neusje van de zalm. Ze bieden alle gekende voordelen van paneelgordijnen, maar u kunt er volledige ruimtes mee verduisteren. Van lekker slapen gesproken! Bovendien zijn ze ook perfect geschikt voor hoge ramen en schuiframen. Bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) staan creatievelingen en zaakvoerders Brigitte en Martin voor u klaar om u de opties te tonen. Toope is makkelijk bereikbaar aan de Brugse ring en werkt enkel op afspraak. Ook ná de kantooruren indien u dat wenst.

In mooie kleuren en dessins, ook lichte kleuren!

U gelooft het misschien niet, maar verduisterende paneelgordijnen hoeven helemaal niet donker te zijn. Elke kleur en dessin kunnen we verduisteren, dus ook vrolijke kleuren voor in een kinderkamer of serene tinten voor in uw slaapkamer. Licht en donker gaan hier perfect samen! Bij Toope tonen we u met veel plezier alle mogelijkheden. U vindt ons aan de Hoefijzerlaan in Brugge.

Koele slaapkamer met isolerende paneelgordijnen

Dankzij een metaalachtige coating weerkaatsen verduisterende paneelgordijnen niet enkel het zonlicht maar ook de warmte. Heerlijk koel slapen dus in de zomermaanden! Bovendien bieden we een groot deel van onze paneelgordijnen aan met een vlamvertragend beschermingslaag. Een extra veiligheid wanneer u het graag gezellig maakt met kaarsen of een open haard.

Schoonmaken in enkele tellen

U hoeft niet te vrezen dat uw slaapkamergordijnen snel vuil zullen zijn. Wenst u ze toch eens schoon te maken? Dat kan in een handomdraai, al zeker als uw verduisterende paneelgordijnen van een vuilafstotende teflon coating voorzien zijn. Daardoor is schoonmaken zelfs amper nodig. Hebben uw gordijnen geen teflon coating? Dan kan het wel eens voorvallen dat er een vlek op komt te zitten. Gebruik dan zeker geen te sterk schoonmaakmiddel en ga niet te hard schrobben. Een zachte borstel of droge doek zijn meestal voldoende. Gaat de vlek toch nog niet weg? Vraag dan vakkundige raad aan Toope! Wij zijn er om u te helpen.

Sfeervolle slaapkamer

Met verduisterende paneelgordijnen creëert u niet enkel een sfeervolle sfeer in uw slaapkamer. U houdt ook ongewenste inkijk en te veel licht tegen. Wilt u een extra sfeervol accent? Dan raden we u aan om paneelgordijnen te combineren met transparante gordijnen. Overdag kunt u de panelen simpelweg naar opzij schuiven en kunt u genieten van een zacht gefilterd licht en een gevoel van privacy.

Toope geeft u graag persoonlijk en klantgericht advies

Perfect maatwerk. Daar staat Toope garant voor, in eender welke stoffen of kleuren u uw verduisterende paneelgordijnen ook wenst. Ook geven we u met plezier kleuradvies. Een lichte tint bovenaan en een donkere tint onderaan? Of een bijpassende dessinstrook over de breedte van de panelen? Ons aanbod kleuren en dessins is groot. We gaan graag mee in uw denkproces en geven suggesties indien u dat wenst. Ook de plaatsing nemen wij op ons. U kunt een afspraak maken met Brigitte en onze thuis én showroom bezoeken, of wij kunnen ook bij u thuis komen (mits verplaatsingskosten). Kortom: we kijken ernaar uit u te ontmoeten en uw woondromen waar te maken!

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’