HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Overgordijnen

Overgordijnen

Overgordijnen

1483

kleuren

Combineer eens donkere gordijnen met lichte muren.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je in het echt bewonderen!

'De dessins, het enorme aanbod.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Toope in Brugge. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Wanneer je twijfelt over het combineren van kleuren en stoffen, maak foto’s en we stemmen het helemaal voor af.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Magnifique

Montana

Highlands en Inbetween Royal

Monarch

Nappa

Muze XL

Isola

Evergreen

Cyllene

Madee

Isola Effect

Highlands

Hanne

Overgordijnen: de ideale sfeermaker

Overgordijnen zijn multi-inzetbaar. Elegant en smaakvol zorgen ze voor smaakvol ingerichte ruimtes. Een extra voordeel is dat overgordijnen ook isoleren, zowel in de winter als in de zomer. ’s Avonds bieden ze de nodige privacy. Bent u gevoelig aan licht als u slaapt? Dan verduistert Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) met alle plezier uw gordijnen om een goede nachtrust te garanderen. Wij, Brigitte en Martin, staan u graag bij op afspraak in onze showroom én thuis pal in het centrum van Brugge.

Overgordijnen, een ultiem wooncomfort

De dikke kwaliteit van de stof van overgordijnen biedt meerdere voordelen. Ten eerste zorgen ze voor privacy en ten tweede dempen ze het geluid en zorgen ze voor een fantastische akoestiek. Een derde voordeel merkt u in uw portemonnee. De isolerende werking zorgt ervoor dat uw thermostaat een graadje lager mag staan. Heerlijk toch?

Verduisteren op maat

Toope levert graag perfect maatwerk af. Ook als u uw overgordijn wilt laten voeren met een verduisterende stof. U kiest uit onze grote collectie stoffen, de ene wat dikker en de andere wat soepeler, en wij zorgen voor de rest. Krijgt u graag persoonlijk interieuradvies? Ook dat behoort tot de expertise van het creatieve Toope-duo. Maak dus snel een afspraak via Brigitte en wij zorgen dat de koffie klaarstaat.

Overgordijnen op maat

Weet u al zeer duidelijk welk soort overgordijnen u wilt? Of geniet u van vakkundig advies met een persoonlijke touch? Bij Toope doen we niet liever dan u hierbij te helpen. Onze jarenlange ervaring in de mode-, fotografie- en interieursector zorgt ervoor dat wij u perfect verschillende mogelijkheden kunnen laten zien. Alles om van uw huis een warm nest te maken. Wij komen bij u thuis opmeten en van advies voorzien (hiervoor rekenen we enkel verplaatsingskosten aan). Uiteraard bent u van harte welkom in ons eigen warm nest alsook onze showroom in hartje Brugge, ook ná de kantooruren en op zaterdagen.

Combineren van overgordijnen

De mogelijke combinaties met overgordijnen zijn eindeloos, denk maar aan verticale lamellen, transparante rolgordijnen, in-between gordijnen of plisségordijnen. Zo kunt u naar hartenlust een gepaste sfeer creëren voor elke ruimte in uw huis. Bij Toope helpen we u graag om de meest smaakvolle combinaties te vinden. Maak dus gerust een afspraak bij Brigitte en laat u inspireren.

De mooiste stoffen, plooien en dessins voor uw interieur

Welke sfeer u ook wil bereiken in uw interieur, bij Toope in Brugge bent u aan het juiste adres. Ons ruime aanbod stoffen en kleuren geeft u ontzettend veel opties. Gaande van effen kleuren, glanzende stoffen, stoffen met een grovere structuur, gedrukte prints… Daarbovenop biedt Toope een enorm aanbod aan soorten afwerking, denk maar aan de gordijnplooi. Ook dit bepaalt het uiteindelijke effect dat u wilt bereiken. Voor moderne ramen raden we de Wave-plooi aan, terwijl we voor de klassiekere en meer frivole stijl veeleer de dubbele plooi of koperkleurige ringen aanraden. Brigitte en Martin, kenners in hun vak, helpen u graag bij uw keuze. Afspraak aan de Hoefijzerlaan in Brugge!

Advies nodig voor overgordijnen?

Uw woonspecialisten bij Toope hebben hun hart vol van kwalitatieve gordijnen. We ontvangen u graag op afspraak in onze woonst en onze showroom om ‘toope’ de vele stalen en de verschillende afwerkingsopties te bekijken. Brigitte en Martin, twee vakkundige creatievelingen, kijken nu al uit naar uw komst!

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’

Shabby Velvet