HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij op afspraak. Deze kunt u hier maken.

 

Lamellen

Lamellen

120

kleuren

Zeker bij ramen met een schuine kant zijn lamellen heel mooi.

Lamellen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Toope. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant, handig op kantoor.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Lamellen, altijd een goede keuze

Op zoek naar praktische én tijdloze raamdecoratie? Kies dan voor verticale lamellen. Bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) bieden we lamellen in alle maten, kleuren en varianten, van pvc over stof tot aluminium. Met lamellen kunt u perfect zelf uw lichtinval en privacy regelen en ze laten zich goed combineren met gordijnen, ook bij grote ramen. Benieuwd om het grote aanbod met uw eigen ogen te zien? Maak dan zeker een afspraak bij Toope. Brigitte en Martin, creatievelingen en woonspecialisten, staan voor u klaar in hun showroom én hun thuis in de Hoefijzerlaan te Brugge.

Keuze uit Iso Reflex®, aluminium, pvc of stof

Toope maakt met plezier uw verticale lamellen op maat, in uw materiaal naar keuze. U kunt kiezen uit Iso Reflex®, aluminium, pvc of stof. Zaakvoerders en creatievelingen Brigitte en Martin geven u graag persoonlijk advies, op afspraak bij hen thuis in hun showroom.

Lamellen voor uw interieurstijl

Net zoals jaloezieën kunnen verticale lamellen de sfeer en de stijl van uw ruimte bepalen. Afhankelijk van uw smaak kiest u voor bredere of smallere lamellen. Stoer en eigentijds, elegant en verfijnd. Toope houdt rekening met al uw wensen.

Licht en privacy in een handomdraai

Houdt u van natuurlijk daglicht maar ook van voldoende privacy? Met verticale lamellen bepaalt u dat helemaal zelf. Op elk moment van de dag kunt u de lamellen in de gewenste stand zetten. Bij Toope raden we ook aan om uw verticale lamellen met transparante gordijnen te combineren. Dat biedt niet enkel wooncomfort en sfeer, maar heeft ook een geluiddempend effect. Alleen maar voordelen dus.

Voor schuiframen …

Ook voor grote ramen of ramen die geen standaardafmetingen hebben, zijn lamellen uitermate geschikt. Bij schuiframen en -deuren zijn lamellen een ideale oplossing. U bepaalt zelf hoe ver u de lamellen naar opzij schuift.

… en grote ramen of schuine ramen

Schuine ramen, trapezeramen, of ramen die niet aan standaardafmetingen voldoen? Geen nood! Verticale lamellen zijn de perfecte oplossing voor elke type raam en kunnen op maat gemaakt worden. Brigitte en Martin, specialisten in raamdecoratie, geven u graag advies in hun huiselijke showroom of ter plekke bij u thuis. Wij rekenen dan enkel de verplaatsingskosten aan. Maak een afspraak via Brigitte en we bekijken samen de mogelijkheden.

Klantgericht advies over verticale lamellen: Toope in Brugge

Bent u op zoek naar dé beste raamdecoratie voor uw woning? Of wenst u interieuradvies van echte kenners of een algemene opfrissing van uw interieur? Dan verwelkomt het Toope-duo, Brigitte en Martin, jullie graag in hun woning en showroom om ‘toope’ de mogelijkheden te bekijken. U vindt onze woning in centrum Brugge. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. U maakt simpelweg een afspraak via Brigitte, ook ná de kantooruren. Graag tot snel!

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’