HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Nieuw in onze winkel

Iso Reflex® lamellen

Iso Reflex® lamellen

15

kleuren

'Kies je lamel, vilt en rails. De adviseur van Toope doet de rest.'

Klantervaring

“Geen hol geluid meer en de zon wordt perfect gereflecteerd met de Iso Reflex® lamellen. Fijn geholpen bij de winkel van Toope.”

Extra kleuropties op aanvraag

Eigen huisstijl of passende kleur in een project?
Vanaf 20m2 is Iso Reflex in elke kleur vilt mogelijk op aanvraag.

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Isolerend, geluiddempend én reflecterend

Strak design, sfeervolle uitstraling

Iso Reflex® lamellen zijn nog absoluut nieuw op de markt en bieden enorm veel voordelen. Karakteristiek voor Iso Reflex® lamellen is dat ze bekleed zijn met een laag 100% natuurlijk vilt. Bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) introduceren we u graag aan deze nieuwe, veelzijdige raamdecoratie. Breng een bezoekje aan onze showroom én onze thuis door een afspraak te maken met Brigitte, ook ná de kantooruren. Tot snel!

Aluminium lamellen met toplaag van 100% natuurlijk vilt

De Iso Reflex® lamel is een kwalitatief product dankzij het hoogwaardige aluminium. Daarbovenop is elke lamel bekleed met een 100% natuurlijk topproduct, namelijk vilt. Het gebruik van een natuurlijk product geeft de lamellen een bijzonder, strak en sfeervol effect. Kortom: ze zijn enorm veelzijdig en passen perfect in elk interieur, wat uw smaak of stijlvoorkeur ook is. Bij Toope geven we u met plezier vrijblijvend advies om uw woning op te frissen en te transformeren. Vanuit onze expertise in de mode-, fotografie- en interieursector hebben we een streepje voor wanneer het op interieuradvies aankomt. Graag tot binnenkort!

Isolerend, geluiddempend, reflecterend en brandwerend

Net zoals ‘gewone’ lamellen kunt u Iso Reflex® lamellen met een ketting openen, sluiten en schuin zetten. Zo cureert u zelf hoeveel licht en privacy u op dat moment van de dag wenst. Naast de traditionele gebruikswijze, bieden Iso Reflex® lamellen u nog tal van andere voordelen. Dankzij de extra 100% vilten laag isoleren ze uw ruimtes extra, dempen ze geluiden en zorgen ze voor een aangename akoestiek, reflecteren ze het zonlicht waardoor u niet gehinderd wordt door vervelende lichtschitteringen én zijn ze brandwerend (niet enkel de vilten lamellen maar ook de aluminium onderdelen.)

Kies uw kleurencombinatie of ga voor de huisstijlkleur bij grotere (20 m2) ruimtes

Toope levert het kwalitatieve vilt in drie verschillende kleuren en de lamellen in vier kleuren. Zo kunt u zelf de perfecte combinatie maken voor uw interieur. Wilt u de Iso Reflex® lamellen laten installeren in een grotere ruimte? Vanaf 20 m2 zijn er meer kleuropties en is het vilt in elke kleur op aanvraag leverbaar. Ideaal dus als u aan een groter project werkt. Wenst u (kleur)advies? Dan denken de creatievelingen bij Toope, Brigitte en Martin, graag mee!

Altijd geleverd met design rails

De Iso Reflex® lamellen worden standaard geleverd met een kwalitatieve design rail. Hiervoor kunt u kiezen uit drie kleuren: chique wit, elegant zwart of tijdloos grijs. Alle onderdelen kunnen qua kleur op elkaar afgestemd worden, denk maar aan de ketting. U kunt voor metaal gaan in drie verschillende kleuren maar we bieden ook een variant in kunststof aan, in vier kleuren.

Iso Reflex® op maat bij Toope in Brugge

Met de Iso Reflex® lamellen haalt u een duurzaam, trendy en innovatief raamproduct in huis. Het strakke design in combinatie met het vilt geeft uw interieur een unieke uitstraling. Meer weten over deze mooie lamellen? Breng ons een bezoekje of contacteer ons voor deskundig advies!

Vilt, helemaal van nu

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’

'Rails en bediening, details matter'

Dé keus van jouw binnenhuisarchitect

'Kleuren passend bij jouw project'