HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij op afspraak. Deze kunt u hier maken.

 

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Iso Plissé® gordijnen kunnen ook perfect samen met EasyClick.

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Ruime collectie en professioneel advies aan huis. Wij zijn uiterst tevreden over onze keuze van Iso Plissé® in de living en vouwgordijn in de slaapkamer. Super service en installatie aan een correcte prijs. Zeker een aanrader om eens langs te gaan”.

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Iso Plissé® gordijnen: pure luxe

Bent u al bekend met de bijzondere honingraatstructuur van de Iso Plissé®? Deze luxueuze raamdecoratie straalt elegantie uit, maar is bovendien ook duurzaam, functioneel en toepasbaar in tal van interieurs. Iso Plissé® filteren subtiel het licht, verduisteren ruimtes, passen op tal van raamsoorten en zijn ook nog eens isolerend. De duurzame Iso Plissé® bestaan daarbovenop in allerlei kleuren en ontwerpen, zodat u zeker de gepaste keuze vindt voor uw woning. Klaar om betoverd te worden? Interieurspecialisten Brigitte en Martin staan ‘toope’ (Brugs dialect voor ‘samen) voor u klaar in hartje Brugge om de mogelijkheden te bekijken. Maak snel een afspraak met Brigitte, ook ná de kantooruren!

Bespaar tot 25 % energie

Iso Plissé® vallen op door hun honingraatstructuur die isolerend werkt. De ingenieuze materiaalstructuur houdt in de winter de koude buiten, en in de zomer de warmte. Zo zorgt u voor een perfect klimaat in uw huis en bespaart u tot wel 25 % energie. Een blij huis en een blije portemonnee dus!

Ideaal voor thuiswerk of op kantoor

De stoffen van Iso Plissé® worden weloverwogen gekozen en voldoen aan Europese normen voor lichttransmissie. Ze houden dus rekening met de hoeveelheid licht dat door een raamdecoratie mag schijnen zodat u kunt genieten van een optimale werkplek. Een vervelende lichtinval op uw beeldscherm is verleden tijd dankzij Iso Plissé®.

Voor elk raam

Iso Plissé® bestaan in allerlei soorten en maten. Hebt u dakramen, lichtkoepels, draaikiepramen of ramen met een ‘vreemde’ vorm? Ook dan is er een gepaste oplossing. Bij Toope staan we u graag bij om de beste keuze te maken voor uw interieur. Uniek is dat onze showroom zich bij ons thuis bevindt in Brugge. Geen steriele winkelruimte dus, maar een sfeervolle en persoonlijke plek waar we samen met u aan uw thuis bouwen. Desgewenst kunnen we vanuit onze expertise uw woning ook opfrissen met bv. kussens, textiel… Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We verwelkomen u graag op afspraak.

Iso Plissé® gordijnen: comfort boven alles

Het kernwoord van Iso Plissé®? Comfort. Bedien ze zoals u verkiest: via een handgreep, met een kindveilig koord, een draaistang of een bedieningsstok. Zelfs elektronische bediening is een optie. Verkiest u het om geen gaten in de omlijsting te boren? Dan bestaat er het EasyClick-systeem. Dankzij het top-down/bottom-up-systeem schuift u de Iso Plissé® waar u maar wil. Benieuwd hoe het werkt? Bij Toope geven we u met alle plezier een demonstratie in onze huiselijke showroom.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toope een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Uw Iso Plissé® gordijnen in combinatie met een gordijn

De Iso Plissé® zijn verkrijgbaar in allerlei soorten uitvoeringen, zowel lichtdoorlatend als verduisterend. Houdt u zowel van licht als van privacy? Combineer de Iso Plissé® dan met een stijlvol gordijn en creëer een warm, intiem interieur. Bovendien zorgen Iso Plissé® voor een aangename akoestiek dankzij de geluiddempende eigenschappen van het materiaal.

Iso Plissé® gordijnen op uw maat 

Op zoek naar raamdecoratie die perfect bij uw interieur en uw wensen past? Iso Plissé® zijn ervoor ontwikkeld en Toope helpt u graag met het hele proces, gaande van keuze tot afwerking en technische ondersteuning. Mogen we u binnenkort verwelkomen? Onze showroom is centraal gelegen in Brugge langs de Hoefijzerlaan. Toope is makkelijk bereikbaar en er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Maak gerust een afspraak met Brigitte en wij zetten de koffie al klaar. Ook ná de kantooruren bent u van harte welkom.

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’