HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

In-between gordijnen

In-between gordijnen

1483

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

In-between gordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De elegante dessins.'

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen Toope aan.”

‘Wij zorgen altijd dat de nieuwste collecties aanwezig zijn zodat u zeker de keuze hebt uit de nieuwste raamdecoratie.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’

Inbetween Lana

Inbetween Cotton FR

Florie

Versus®

Transparant en verduisterend in één!

Loux

Inbetween Cotton FR

Inbetween Etoffe

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

In-between gordijnen: perfecte balans tussen licht en privacy

In-between gordijnen beschikken over iets magisch. Ze zorgen voor een mooi gefilterd daglicht, maar u kunt wel gewoon naar buiten kijken. De subtiele in-between gordijnen bieden op deze manier het perfecte evenwicht tussen zien maar niet gezien worden. Maak dus snel een afspraak bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) en we onderzoeken samen de verschillende mogelijkheden.

Glasgordijnen of vitrage

Synoniemen voor in-between gordijnen zijn ‘glasgordijnen’ of ‘vitrage’. De gordijnen laten een prachtig gefilterd licht doorschijnen en zorgen ervoor dat uw ruimtes in zacht licht baden.

Voor elk interieur

Toope zou Toope niet zijn mochten we geen divers gamma stoffen aanbieden. Ook voor de in-between gordijnen beschikken we over een heel arsenaal stijlvolle basiskleuren en hippe trendkleuren. Qua stoffen kunt u kiezen voor glanzende of grovere weefsels, voor prints of geweven materiaal. Benieuwd? Maak snel een afspraak via Brigitte en kom de stoffen bij ons thuis in onze showroom ontdekken aan de Hoefijzerlaan in Brugge.

Unieke stoffen van topkwaliteit

De stoffen bij Toope zijn van de hoogste kwaliteit en zijn elk uniek in hun soort. We bieden in-between gordijnen aan met elk hun specifieke eigenschappen: gemaakt van sterke, synthetische garens, brandvertragende garens of gemaakt van synthetische garens in combinatie met linnen, katoen en/of wol. 

 

In-betweens voor ieder uur van de dag

Zowel thuis als op kantoor zijn in-between gordijnen extreem gebruiksvriendelijk. Wilt u een privésfeer creëren of wilt u baden in het zonlicht? Voor elk uur van de dag is er een gepaste en makkelijk aan te passen gordijnstand. Bereik het gewenste effect door de in-between gordijnen te combineren met overgordijnen, jaloezieën of rolgordijnen. Bij Toope begeleiden we u graag bij de juiste keuze voor u.

Advies en inspiratie voor in-between gordijnen bij Toope

Bij Toope dragen we klantvriendelijkheid en klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij zijn er om u te helpen en te assisteren waar nodig. Wat ons onderscheidt is onze persoonlijke aanpak en onze zorg voor elke klant. Uniek is ook dat de showroom zich in de woning bevindt. Het creatieve duo van Toope, Brigitte en Martin, popelt om u te ontmoeten.