HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij op afspraak. Deze kunt u hier maken.

 

Horren

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor pollenwerend horrengaas.

Raamhorren

Hordeuren

Novus® plisséhordeuren

Klantervaring

“Bij Toope in Brugge ben ik zeer goed geholpen. Prima advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat u informeren, kom langs in onze showroom.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Horren voor al uw ramen en deuren

Een verkoelende bries op een zomeravond, frisse lucht doorheen het huis… verluchting houdt niet enkel u maar ook uw huis gezond. Insecten en pollen houden we uiteraard liever buiten en daar zorgen wij met plezier voor. Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) maakt alle horren op maat, met diverse soorten vliegengaas en altijd strevend naar perfectie. Nieuwsgierig? We vertellen u er graag alles over in onze showroom én onze thuis in hartje Brugge. U maakt gemakkelijk een afspraak met Brigitte, tijdens of ná de kantooruren, op zaterdagen en uitzonderlijk op zondagen. Alles is bespreekbaar!

Vaarwel insecten

Horren of vliegengaas zijn het middel bij uitstek om vervelende insecten te weren. Muggen, wespen, zoemende vliegen… ze gooien vaak roet in het eten bij een gezellige, zomerse avond. Kies voor onze kwaliteitshorren en hou ze voor altijd buiten.

Vaarwel pollen

Houdt u ook van mooi weer, maar heeft u last van hooikoorts? Wie last heeft van een pollenallergie weet hoe vervelend het is. Onze speciale horren zorgen ervoor dat 90 % van de pollen uw woning niet binnendringt. Welkom verluchte ruimtes, vaarwel pollen!

Verschillende soorten vliegengaas

Toope biedt u een heel arsenaal aan verschillende soorten vliegengaas, elk met een specifieke toepassing. Bent u een dierenliefhebber? Dan raden we u aan om Petscreen huisdierengaas te gebruiken. Dit gaas is wel zeven keer sterker dan gewoon vliegengaas en is zeer scheurvast. Voor de rest laat het toch veel lucht en ventilatie door. Wenst u een extra lichtdoorlatend gaas? Dan stellen we u Transpatec vliegengaas voor. Wees dus welkom om een kijkje te nemen in onze showroom zodat we het type gaas kunnen vinden die voldoet aan uw wensen.

Voor elke deur en elk raam

Hebt u een schuifdeur of een scharnierende deur? Bij Toope bieden we voor élk type deur en élk type raam een passende hor oplossing. Zelfs voor ramen met afwijkende vormen hebben we een keuze aan verschillende horren. Altijd met een perfect mechanisme voor een optimale sluiting en de bescherming van uw kozijnen. Toope gaat voor maatwerk dus de mogelijkheden zijn ook hier weer eindeloos.

Wij maken uw horren op maat 

Zowel voor ramen als deuren biedt Toope maatwerk aan. Elke situatie is uniek dus we bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Of u nu pollen of insecten wil buiten houden, of rekening wilt houden met uw huisdieren. Alles kan. Voor het opmeten en plaatsen van de ramen rekenen we enkel verplaatsingskosten aan. Komt u graag eerst zelf een kijkje nemen in onze showroom bij ons thuis? Graag! Maak een afspraak met Brigitte en we zien elkaar snel.

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’