HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Hordeuren

36

combinaties

Ik adviseer een plissé horgordijn voor een mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Bij Toope ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor gratis advies aan huis!’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Vliegendeuren in alle soorten en formaten 

Hebt u ook zo’n hekel aan muggen en andere insecten die in de zomer uw huis binnenvliegen? Dan hebben we bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) in Brugge de ideale oplossing voor u in de vorm van vliegendeuren of hordeuren. Ook hier weer laten we onze expertise en ons maatwerk spreken: voor elk deurformaat kunnen wij een vliegendeur voorzien die perfect aansluit en uw deuromlijsting niet beschadigt. Wij adviseren u graag en laten met plezier al onze types zien. Afspraak aan de Hoefijzerlaan in Brugge!

Plissé vliegendeur: bijzonder sterk

De plissé vliegendeur is een sterke en praktische oplossing die bijna voor elke deur geschikt is. Zeer handig: de plissé vliegendeur heeft weinig plaats nodig want u schuift ze gewoon opzij als u ze niet gebruikt. De deur slaat ook niet ineens dicht. Nog extra overtuiging nodig? Het vliegengaas is extra sterk doordat het geplisseerd is en niet vlak.

Pendelhordeur, ideaal met kinderen of dieren

Hebt u kinderen of huisdieren? Dan bent u natuurlijk bezorgd om hun veiligheid. De pendelhordeur is ideaal omdat deze naar beide kanten opent en (automatisch) sluit. Goed om te weten voor dierenliefhebbers: we raden u aan om extra stevig huisdierengaas te vragen. Deze is beter bestand tegen de scherpe nagels van uw lieve viervoeters.

Scharnierende vliegendeur

Op zoek naar een hordeur die niet naar beide zijden openklapt maar als een traditionele deur werkt? Ook dat zit in het assortiment van Toope. Kom het gerust eens ontdekken bij ons thuis in onze showroom. We werken op afspraak (ook ná de kantooruren, op zaterdagen en uitzonderlijk op zondagen), om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Schuifvliegendeur, ideaal voor grote deuren

Hebt u een vliegendeur nodig voor grote deuropeningen zoals terrasdeuren of grote schuiframen? Ons maatwerk voorziet dat wij schuifvliegendeuren kunnen maken van twee meter breed op drie meter hoog. Is uw deuropening nog groter? Geen enkel probleem. Dat lossen we op door twee deuren met elkaar te combineren.

Ideale vliegendeur = ideaal maatwerk

Perfectie vraagt perfect maatwerk. Bij Toope streven we élke keer opnieuw naar een perfect resultaat waar u eindeloos van kunt genieten. Benieuwd welk type vliegendeur we u aanraden en wat de mogelijkheden zijn? Dan kijken we nu al uit naar uw bezoek in onze showroom in Brugge. Maak een afspraak met Brigitte en we bekijken ‘toope’ uw wensen.

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’