HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij op afspraak. Deze kunt u hier maken.

 

Gordijnen

Gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen op maat.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet u voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

In-between gordijnen

Overgordijnen

Versus®

Kijkje in de showroom

Verduisterende gordijnen

Transparante gordijnen

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen Toope aan”.

‘Zoekt u een oplossing voor uw lichtinval? Ik adviseer u graag hierover. Samen maken we de beste keus!’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’

Rosales

Inbetween Royal

Inbetween Lana

Basics Rustique

Piramide

Monarch

Inbetween Royal

Marsa

'Ik maak graag tijd voor u vrij.'

Loux

Loux

Inbetween Royal

Highlands & Inbetween Royal

Nappa

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

Gordijnen, sfeervol én praktisch 

Gordijnen zijn naast sfeermakers en echte eye catchers in uw interieur, ook nog eens ideaal om geluiden te dempen en te isoleren. Bij Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) vindt u een enorm aanbod aan kwalitatieve stoffen in allerlei kleuren, dessins en materialen. Wat Toope onderscheidt is onze persoonlijke aanpak en het feit dat Toope creativiteit én techniek combineert om het beste resultaat te verkrijgen. Breng ons dus een bezoekje in onze huiselijke showroom aan de Hoefijzerlaan in Brugge. Hoe? Maak een afspraak met Brigitte en wij zorgen dat de koffie klaarstaat.

Groot aanbod aan gordijnstoffen

Les goûts et les couleurs… Bij Toope weten we als geen ander dat smaken verschillen. En maar goed ook. In ons gigantisch aanbod van meer dan 1.500 gordijnstoffen vindt u gegarandeerd uw ‘goesting’. Unieke in-between gordijnen, dichte stoffen of brandvertragende stoffen. Van elegante glanzende stoffen tot mattere grove structuren, er is voor elk wat wils. Tussen de vele stoffen ontworpen door internationale designers vindt u zeker wat uw hart begeert. Vanuit onze expertise als modiste en interieurfotograaf geven wij u graag persoonlijk advies, op afspraak en ook ná de kantooruren.

Geluiddempende gordijnen

Hebt u soms last van een vervelende akoestiek in uw woning? Robuuste interieurs met materialen zoals beton, hout en metaal zijn prachtig maar kunnen soms een kille indruk geven. Natuurlijke stoffen kunnen dit verhelpen en de warmte in uw woning terugbrengen. Denk maar aan in-between gordijnen met overgordijnen, gevoerde gordijnen… om uw interieur extra cachet en dat cocongevoel te geven. 

Warmte binnen of buiten houden

Met de huidige stijgende energieprijzen is het raadzaam om na te denken hoe u uw woning kunt verduurzamen. Dit begint al bij de keuze van uw gordijnen. Wist u dat tot wel 50 % van de warmte in huis via de ramen kan verdwijnen? Door uw gordijnen te laten voeren, houdt u de warmte binnen en de koude buiten. In de zomer hebt u net het tegenovergestelde effect, dan blijft het binnen lekker koel.

Ook in uw keuken, badkamer of zelfs buitenshuis

Gordijnen niet geschikt voor keukens, badkamers of buitenshuis? Niets is minder waar. Bij Toope bieden we exclusieve screendoeken aan. De stoffen in deze collectie weren vocht, vuil én schimmel af. Kom deze unieke stoffen gerust eens bij ons ontdekken in onze showroom, op afspraak.

Verduister uw ruimtes

Nood aan een deugddoende nachtrust en op zoek naar gordijnen die uw ruimtes écht duister maken? Sommige stoffen hebben deze verduisterende eigenschap al van nature, maar we kunnen de gordijnstof van uw keuze altijd probleemloos verduisterend maken. Dit kan met vier verschillende soorten verduisteringsmaterialen, gaande van dik tot dun. Verduisterende gordijnen zijn trouwens ook een ideale keuze voor uw woonkamer. Op die manier optimaliseert u de warmte-isolatie, zorgt u voor minder inkijk en zult u merken dat de akoestiek fel verbetert.

Persoonlijk advies en jarenlange expertise

Preus lik fjirtig’. Bij Toope zijn we graag trots op ons werk. We gaan dan ook tot het uiterste om het beste resultaat af te leveren. Zowel in ons maatwerk als in ons persoonlijk advies gaan we voor een topresultaat. Techniek komt natuurlijk ook aan bod en wordt uitgebreid met u besproken. Van een golvend Wave-gordijn voor een strak interieur tot de techniek van ingeslagen ringen, alles is mogelijk. Interieurliefhebbers en zaakvoerders Brigitte en Martin heten u graag welkom bij hen thuis in hun showroom om samen alle opties te bekijken, ook ná de kantooruren.

Combo

Laos

Emma Voile

Basics Pastel