HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij op afspraak. Deze kunt u hier maken.

 

EasyClick

EasyClick

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaats je makkelijk ons EasyClick systeem.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren Plissé, Duette®Shades en Aluminium Jaloezieeën'

Klantervaring

“Bij Toope in Brugge ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Het EasyClick systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette® Shades.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’

Zonder boren, zonder schroeven: EasyClick installeren

Raamdecoratie installeren moeilijk? Nee hoor. Dankzij EasyClick is het kinderspel, zonder boren noch schroeven. Met het EasyClick-systeem plaatst u alle soorten raamdecoratie – plissés, Duette®Shades en aluminium jaloezieën – probleemloos in uw raamkozijn. U kunt EasyClick gebruiken voor al uw types raamdecoratie. Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) demonstreert u graag hoe het werkt in onze showroom én onze thuis in hartje Brugge. Maak simpelweg een afspraak via Brigitte en wij staan voor u klaar op een moment dat voor u past.

EasyClick: makkelijk monteren

Tijd om de ramen te poetsen of wilt u het EasyClick-systeem eraf halen? Het neemt slechts enkele seconden tijd in beslag. U klikt het systeem eenvoudigweg los, doordat het met magneetband of klikband aan uw raamkozijn bevestigd is. Verrassend makkelijk in gebruik, en dat leest u ook in dit blogbericht.

Plisségordijnen en Duette®Shades gecombineerd met EasyClick 

Wanneer u gebruik maakt van het EasyClick-systeem zijn er verschillende modellen beschikbaar voor plisségordijnen en Duette®Shades. Het plissémodel opent en sluit u makkelijk met een transparante handgreep. Het plissémodel bestaat in een top-down-model (u sluit van boven naar beneden) maar er bestaat ook een top-down/bottom-up-model, waarmee u het effect bereikt dat de stof lijkt de ‘zweven’ op een hoogte naar keuze.

Eindeloze kleurcombinaties

Bij Toope bieden we het EasyClick-systeem aan in oneindig veel kleuren, zowel voor plisségordijnen als voor jaloezieën. EasyClick is mogelijk bij aluminium jaloezieën met een lamelbreedte van 25 mm, en is ook te plaatsen op een deur of een schuin raam. U kunt uw raamdecoratie openen en sluiten met een transparante handgreep of een stang. Hebt u vragen? Bij Toope staan zaakvoerders Brigitte en Martin voor u klaar om de best mogelijke keuze te maken en een tot in de puntjes afgewerkt product af te leveren. Maak gerust een afspraak en kom het live ontdekken in onze showroom én onze thuis in centrum Brugge. Ook buiten de kantooruren en op zaterdagen staan wij voor u klaar.