HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen

75

kleuren

Combineren? Zeker met gordijnen heel mooi.

Duo Rolgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst zien!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid, de kleuren.'

Klantervaring

“Bij Toope ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Met een duo rolgordijn kies je voor een rolgordijn die op verschillende standen het licht kan filteren. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Duo rolgordijnen: sfeer én privacy

Op zoek naar een echte blikvanger voor uw huis? Duo rolgordijnen zijn in combinatie met stijlvolle overgordijnen echte sfeermakers in uw interieur. Duo gordijnen zijn bijzonder omdat ze een transparante en niet-transparante stof combineren. Zo zijn ze volledig naar uw smaak en wensen te maken. Lichtinval, privacy… u past het aan in een simpele handomdraai. Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) helpt u met alle plezier samen en toont u graag de mogelijkheden in hun huiselijke showroom in hartje Brugge. Toope werkt op afspraak omdat we graag alle nodige tijd voorzien voor u als klant. Boek dus snel een afspraak via Brigitte.

Uniek materiaal

Bent u fan van een lichtrijke ruimte maar verkiest u ‘s avonds een coconsfeer zonder inkijk? Dan raden wij u de unieke samenstelling van duo rolgordijnen aan. Duo rolgordijnen zijn zowel vervaardigd uit transparante als niet-transparante stofstroken. Zo zorgen ze ervoor dat u perfect zelf de gradatie van licht en privacy kunt aanpassen. Het creatieve duo van Toope begeleidt u graag in uw keuze.

Duo rolgordijnen: uniek maatwerk

Bij Toope maken wij onze duo rolgordijnen op maat, rekening houdende met uw voorkeur van materiaal en kleur. Er is voor ieder wat wils. Houdt u van een trendy interieur en maakt u graag gebruik van kleur? Dan geeft modiste en zaakvoerder Brigitte u graag suggesties. Ook voor een meer minimalistisch interieur kunt u op haar expertise rekenen. Op het vlak van techniek heeft zaakvoerder Martin een achtergrond in elektriciteit om u bijvoorbeeld van elektrisch bedienbare rolgordijnen te voorzien. ‘Toope’ zorgen Brigitte en Martin voor dé geknipte oplossing voor uw interieur. U bent van harte welkom op afspraak, ook na de kantooruren, op zaterdag en uitzonderlijk op zondag.

Meerlaagse schoonheid

Hoewel duo rolgordijnen op zich al een ruimte elegant en stijlvol maken, maakt de combinatie met andere gordijnen het plaatje werkelijk àf. Laat u inspireren door de jarenlange opgebouwde expertise van Toope en merk meteen het transformatie-effect op uw interieur. Gaat u voor contrastrijke kleuren of kiest u eerder voor een sobere ton-sur-ton-stijl? De mogelijkheden bij Toope zijn eindeloos.

Kom op ontdekking bij Toope

Geprikkeld door de vele mogelijkheden van duo rolgordijnen? Brigitte en Martin van Toope staan te popelen om u in hun wondere wereld te verwelkomen. Wij geven met alle plezier kleuradvies, komen hoogstpersoonlijk de afmetingen nemen en staan erop een prachtig eindresultaat af te leveren. Uniek is dat onze showroom zich bij ons thuis bevindt. Zo garandeert Toope een hoogstpersoonlijke aanpak, volledig afgestemd op uw wensen.

 

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’