HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen

120

kleuren

Stoere inrichting? Aluminium lamellen passen hier prima bij.

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen Toope aan.”

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Aluminium lamellen: stoer en strak

Onze aluminium lamellen maken van elk interieur een plaatje. Combineer ze met hout, stof of steen en creëer een stoere look. Schuine ramen, grote ramen, vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens… voor elke ruimte vinden we een oplossing. Toope (Brugs dialect voor ‘samen’) biedt u graag de nodige inzichten en denkt graag met u mee om het meeste uit uw interieur te halen. De opties met onze aluminium lamellen zijn werkelijk eindeloos. Wij staan u graag persoonlijk bij met uw keuze.

Licht en privacy op maat

Regelt u graag zelf de lichtinval in uw woning? Of houdt u niet van inkijk en vindt u privacy belangrijk? Aluminium lamellen zijn extreem gebruiksvriendelijk. U past simpelweg de stand van de lamellen aan en zorgt zo voor een open zicht naar buiten, of een gefilterd lichteffect. Ook schoonmaken gaat snel en gemakkelijk door de lamellen simpelweg naar de zijkant te schuiven. Brigitte en Martin van Toope nodigen je graag uit om de opties te bekijken in hun showroom. Toope gaat voor een persoonlijke aanpak en werkt enkel op afspraak. Zo wordt er voldoende tijd voor u en uw wensen voorzien.

Onderhoudsvriendelijk

Aluminium lamellen zijn niet enkel gebruiksvriendelijk. Ze zijn ook extreem onderhoudsvriendelijk. De lamellen klikt u makkelijk uit de rail. Daarna legt u ze op een vlakke achtergrond en maakt ze schoon met wat zeep en een zachte vochtige doek. Zodra de lamellen zeepvrij en droog zijn hangt u ze moeiteloos terug op.

Ook in vochtige ruimtes

Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke oplossing voor uw keuken of badkamer? Ook hier komen aluminium lamellen aan te pas. Ze zijn namelijk vochtbestendig en blijven dus roest- en schimmelvrij. Hygiënischer kan niet.

Sfeervolle aluminium lamellen

Denkt u dat aluminium lamellen te kil kunnen overkomen? Ook hier tonen we u graag wat de mogelijkheden zijn. Elke sfeer valt immers perfect te creëren, denk maar aan het gebruik van zachte stoffen gordijnen, lichtdoorlatende perforatie, smaakvol gekozen kleurencombinaties… ‘Toope’ bereiken we met u het desgewenste effect zodat uw huis echt als uw thuis aanvoelt. Onze showroom bevindt zich bovendien bij ons thuis, dus elke optie kan live bekeken worden. Zo bent u zeker van uw juiste keuze, en zo zijn wij zeker van een perfect resultaat. Toope werkt op maat en volgens uw tijd, dus maak snel een afspraak met Brigitte om de opties te bekijken.

Jarenlange expertise en inspiratie

Aluminium lamellen bestaan in alle maten en soorten. Voor elk soort raam en elke ruimte bestaat er een gepaste oplossing. Bij Toope staan wij, creatief duo Brigitte en Martin, klaar om uw thuis in een inspirerende plek om te toveren. Wij geven u graag persoonlijk advies en denken graag mee out of the box. Wij verzorgen het totaalconcept, van onze eerste kennismaking tot afwerking, plaatsing en dienst na verkoop. U maakt simpelweg een afspraak bij Brigitte en wij zorgen ervoor dat alles vlot verloopt.

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’