HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

243

kleuren

Ik adviseer Scala aluminium jaloezieën voor in de badkamer.

Klantervaring

“Top bediening en de investering waard. De kou blijft buiten en de warmte ook.”.

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Welkom in Brugge

Wij werken op afspraak

ma t/m za: op afspraak
ook na kantooruren

Aluminium jaloezieën voor elke ruimte en elk raam 

Op zoek naar stijlvolle en originele raamdecoratie? Pal in het centrum van Brugge vindt u Toope, waar we u graag hartelijk verwelkomen om samen de opties voor uw raamdecoratie en inrichting te bekijken. Wij, Brigitte en Martin, bekijken ‘toope’ – Brugs dialect voor ‘samen’ – wat we voor u kunnen betekenen. Dankzij onze jarenlange expertise in de mode- en fotografiesector, weten wij van aanpakken om uw stylingproject van a tot z te verzorgen. Of u nu aan een modern, Scandinavisch of minimalistisch interieur denkt, aluminium jaloezieën passen werkelijk overal. We ontvangen u graag bij ons thuis in onze showroom. Om u de tijd te geven die u verdient, werken we enkel op afspraak. Ook ná de kantooruren, of op zaterdag en uitzonderlijk zelfs op zondag. Alles om ‘toope’ met u de juiste keuze te maken. Neem snel contact op met Brigitte voor een afspraak en we maken tijd voor u.

Ook perfect voor vochtige ruimtes

Geen zorgen. Aluminium jaloezieën zijn vocht- en schimmelwerend. Wees dus gerust wanneer u ze in uw keuken of badkamer laat installeren. In tegenstelling tot de houten variant hoeft u niet te vrezen voor roest of schimmel. Zelfs het bovenprofiel en de lamellen blijven te allen tijde roest- en schimmelvrij.

Draaikiepramen? Geen probleem!

Ook voor draaikiepramen biedt Toope de geschikte oplossing. De aluminium jaloezieën die we hiervoor gebruiken worden op maat gemaakt en worden stevig via zijgeleiders aan het raamkozijn bevestigd, zodat u probleemloos het draaikiepraam opent.

Sfeermakers: aangename lichtinval en privacy 

Of u nu thuis aan het werk bent op uw computer of een gezellige setting wil creëren voor een etentje met vrienden, met aluminium jaloezieën bepaalt u in een handomdraai de sfeer. Zin om het zonlicht volop binnen te laten, of toch liever een intieme sfeer met voldoende privacy? Het kan allemaal.

Esthetisch en ingenieus design

Bij Toope kiezen we enkel voor kwalitatieve merken. Voor onze aluminium jaloezieën werken we samen met Toppoint en hun Scala-reeks. Over het design van Scala is goed nagedacht. Dat resulteert in een stijlvol en slim ontworpen product dat we graag aan u aanbieden. Het solide aluminium bovenprofiel is volledig afgesloten zodat er geen vuil of stof in kan. De welving aan de achterzijde zorgt voor een minimale kier tussen de bovenste lamel en het bovenprofiel. Bovendien valt de jaloezie altijd strak op uw vensterbank, aangezien er geen overbodige dopjes aan hangen. De Scala® bovenbak is er in antraciet, zwart- en wit structuur, geanodiseerd aluminium en geanodiseerd champagne.

Lamellen in alle mogelijke breedtes

Bij Toope kunt u naar hartenlust dé perfecte aluminium jaloezieën kiezen voor uw interieur. We geven u graag interieur- en stylingtips en bieden de lamellen ook in verschillende breedtes aan. Elk interieur en elk raam heeft immers andere vereisten. Grote ramen? Dan zijn brede, stoere lamellen perfect. Heeft u eerder kleine ramen? Dan stellen we subtielere, smalle lamellen voor. De Scala aluminium jaloezie is er tot wel 4 meter hoog. Ook bekijken we graag samen met u het totaalbeeld en welk sfeereffect u wil bereiken. Mocht u twijfelen of aluminium jaloezieën uw interieur te kil zouden maken, dan stellen we u graag verschillende sfeervolle combinaties voor, bv. door te combineren met lichtdoorlatende gordijnen. We nodigen u graag uit in onze huiselijke showroom in Brugge om de opties live te voelen en te zien. Neem dus snel contact op met Brigitte voor een afspraak.

Unieke collectie ladderbanden, dé finishing touch

Toppoint heeft een grote collectie ladderbanden. Deze zijn door onze designers ontworpen voor een perfecte afstemming op uw jaloezie en de Toppoint gordijnen. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper. Deze kleuren zijn er ook voor het ladderband, helemaal op kleur af te stemmen. Geschikt bij de Scala® jaloezieën met lamellen van 50 mm.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kunt u ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Aluminium jaloezieën? Bij Toope bent u aan het juiste adres

Benieuwd naar onze aluminium jaloezieën? We nodigen u van harte uit in onze showroom én onze thuis in Brugge om de opties rustig te bekijken. Vanuit onze expertise nemen we ‘toope’ de tijd om de meest smaakvolle en tijdloze oplossing te vinden voor uw interieur. Omdat we graag hoogstpersoonlijk werken en voldoende tijd voor u willen voorzien, werken we op afspraak. Ook buiten de kantooruren en in het weekend. Handig toch? Plan gerust een afspraak in met Brigitte.

‘Van persoonlijk advies tot montage, alles voor het beste resultaat.’