HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Wij werken bij voorkeur op afspraak. Deze kunt u hier maken.

 

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet u eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“Bij VDD interieur in Brasschaat ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Vouwgordijnen voor elke stijl, in elk interieur

Op zoek naar een raamdecoratie die zeeën van mogelijkheden biedt? Vouwgordijnen zullen u zeker en vast aanstaan. Want met deze gordijnen creëert u net die stijl en sfeer die u zo graag wilt. Of dat nu modern is of klassiek, retro of design, stedelijk of landelijk … Met vouwgordijnen is het allemaal mogelijk. Hoe dat kan, zoveel verschillende looks met één enkel gordijntype? Het assortiment aan stoffen waarin u deze gordijnen kan laten maken is immens uitgebreid: 1.250 verschillende soorten! Bij VDD Interieur vindt u dus vouwgordijnen in alle denkbare kleuren, stoffen en dessins. En ook qua afwerking hebt u het volop voor het zeggen. Het aanbod is zo groot dat kiezen misschien een opgave wordt. Maar, wees gerust. Daarvoor kan u op uw woonspecialist van VDD Interieur rekenen. Hij staat u met raad en daad bij om die knoop door te hakken.

Uitzonderlijke kwaliteit

Bij VDD Interieur vindt u fantastisch veel vouwgordijnen, stuk voor stuk anders. Maar ze hebben wel allemaal één iets gemeenschappelijks: hun hoge kwaliteit. Zo zijn ze altijd nauwkeurig afgewerkt met geblindzoomde zijzomen waardoor de stiksels niet zichtbaar zijn. Ze hebben stevige aluminium baleinen die niet doorbuigen en die zijn afgestemd op de kleur van de stof, net als de gebruikte draden. En met vouwgordijnen mag u het gerust groot zien. Want door de gebruikte ophaaltechniek kunnen we vouwgordijnen leveren tot wel 5 meter breed en 3,20 meter hoog! Kiest u voor een handbediend vouwgordijn, dan leveren we dat met een sterke roestvrijstalen ketting. Wilt u liever extra comfort? Dan zijn elektrisch bedienbare vouwgordijnen meer geschikt voor u. Met een duw op de knop regelt u alles.

Veel opties voor licht en privacy

Vouwgordijnen bieden niet alleen veel sfeer, ze zorgen ook voor uw privacy. Ze hebben veel meer mogelijkheden qua lichtinval en privacy dan u misschien wel zou denken. U kan ze bijvoorbeeld in een transparante of lichtdoorlatende stof laten maken. Zo filteren ze het licht mooi en belemmeren ze de inkijk. Wilt u de vouwgordijnen graag in uw slaapkamer? Dan kan u ze laten voorzien van een verduisterende voering. Ideaal om het daglicht buiten te houden op dagen waarop u liever wat langer in bed ligt. Maar ook geschikt om te verhinderen dat de linnen gordijnstoffen zouden verkleuren door de zon.

Samen met overgordijnen

De transparante vouwgordijnen zijn prachtig overdag, want ze filteren mooi het licht. Maar ’s avonds bieden ze natuurlijk niet de privacy die u graag wilt. Daarom raden we u aan ze te combineren met mooie overgordijnen die u verduisterend laat maken. Met de grenzeloze keuze aan stoffen, kleuren en dessins die u hebt bij VDD Interieur, mag u er zeker van zijn: wij hebben in huis wat u nodig hebt om de voor u perfecte vouwgordijnen te maken.

Vouwgordijnen, voor elk type raam

Met vouwgordijnen hebt u ontzettend veel mogelijkheden qua stijl en looks. En u kan ze op ontzettend veel ramen laten installeren. Van kleine ramen en smalle vensterbanken over veranda’s tot grote ramen en ramen met bijzondere vormen … Vouwgordijnen zijn overal mogelijk. Nog een fijn voordeel van dit type gordijnen: ze besparen energie. Ze zijn warmte-isolerend en dankzij de hoogkwalitatieve stoffen waarin we ze maken bij VDD Interieur wordt warmteverlies via de ramen voorkomen. Het verschilt ziet u op uw energiefactuur. Maar het grootste voordeel van vouwgordijnen blijft er eentje dat u elke dat met het blote oog ziet: ze brengen sfeer en maken uw huis knus en gezellig.

Reinigen van vouwgordijnen: zo makkelijk

En er is nog goed nieuws: de stoffen vouwgordijnen zijn vrij makkelijk zelf schoon te maken, gewoon in de machine. Laat daarvoor het gordijn volledig neer en verwijder de baleinen en de verzwaringslat. Haal daarna de stof van het systeem af en was die volgens het wasvoorschrift. Het is belangrijk dat u de wasinstructies nauwgezet volgt, om te vermijden dat de gordijnen krimpen. Plaats het propere gordijn daarna als het nog vochtig is op het klittenband, en breng de baleinen en de verzwaringslat weer aan. Let wel op: laat de vouwgordijnen hangen zolang ze nog vochtig zijn, ze mogen zeker niet opgetrokken worden!

Vouwgordijnen op uw maat

Bij VDD Interieur maken wij elk vouwgordijn op maat. Zo bent u zeker dat u straks gordijnen in huis hebt die 100 % uw smaak zijn, en die 100 % passen. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is voor uw interieur? Maak een afspraak met Gilles van VDD Interieur, hij geeft u met plezier vrijblijvend interieuradvies. Hij vertelt u alles wat u wilt weten over de mogelijke afwerkingen en de vele soorten ramen waarbij vouwgordijnen mogelijk zijn. Met vouwgordijnen hebt u complete vrijheid. Kies het kleur, de stof en het dessin dat u graag wilt, en wij laten ze op maat maken. Uw woonspecialist komt de ramen bij u thuis netjes opmeten en, van zodra de gordijnen zijn gemaakt, komt hij ze bij u thuis installeren.

 

Uw interieur, onze passie

Ook voor vloeren kunt u bij ons slagen.

Vloeren

ook bij VDD interieur