HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vloerkleden

Toulemonde, Bomat & Loook

Vloerkleden

Toulemonde, Bomat & Loook

Vloerkleden

Toulemonde, Bomat & Loook

snel naar: Toulemonde / Bomat / Loook

548

kleuren

Laat je verrassen door de vloerkleden van Toulemonde, Bomat en Loook

Een vloerkleed koop je niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuur, het materiaal, de zachtheid, de demping.'

Klantervaring

“VDD interieur is een bedrijf dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Een vloerkleed vervang je niet zomaar, daar heb je goed advies bij nodig en iemand die je ontzorgt.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Toulemonde Bochart

Toulemonde Bochart is een Frans design vloerkledenmerk, gevestigd in Parijs. De designers komen uit de hele wereld en dit is terug te zien in de bijzondere verschillende vloerkleden. Vrolijke, stijlvolle en landelijke designs in allerlei soorten, kleuren en vormen.

De prachtige kleden van Toulemonde Bochart staan voor ervaring, kwaliteit, flexibiliteit en originaliteit. De uren die de ontwerpers besteden aan hun creaties om hun visie op het heden uit te drukken zijn duidelijk terug te zien. Handgeknoopt en met de meest bijzondere materialen vervaardigd. De vloerkleden van Toulemonde Bochart zijn een ware verademing voor je interieur.

Veel voorbeelden van vloerkleden bij VDD interieur in Brasschaat

De beste indruk van een vloerkleed krijg je natuurlijk als die groot uitgelegd op de grond ligt, en dat hebben we voor je gedaan in onze showroom. Onze grote collectie vloerkleden presenteren wij op de grond en je bent van harte welkom om dat zelf eens te komen bekijken. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag en staan voor je klaar met gratis stylingsadvies en veel persoonlijke service.

Bomat vloerkleden

Bomat is een Belgisch familiebedrijf, geleid door twee zussen, met luxe vloerkleden, vloerbedekking en trapbekleding. Bomat beschikt over een ontwerp- en ontwikkelingsteam in België en de eigen productiefaciliteiten in India, waar ze samenwerken met bekwame wevers en tufters om de beste kwaliteit in textiel te leveren.
”Met een eerlijke productie, een duurzame focus op kwaliteit en respect voor creativiteit zetten we de toon in uw interieur.”

Wereldwijd netwerk

Bomat heeft een exclusief wereldwijd netwerk van partners die klaar staan om je te helpen. En ben je op zoek naar een product volledig op maat? Dan ben je hier aan het juiste adres! Of je nou op zoek bent naar speciale kleuren, bijzondere patronen, specifieke garens, diktes of texturen: het in-house designteam brengt je creatieve project tot leven. Voor Bomat is geen creatieve uitdaging te gek.

Loook

De handmate collectie ”Loook” werd gelanceerd begin 2008 en de producten bestaan uit handgeknoopte en handgeweven tapijten uit India, geproduceerd in natuurlijke vezels: wol, hennep en viscose. Met maar liefst 50 verschillende moderne dessins in meerdere trendy kleuren, heeft Loook voor ieder wat wils.

Voor ieder interieur

Een mooi vloerkleed staat in elk huis. Ideaal voor geluiddemping, isolatie en afwisseling in het interieur. De akoestiek en echo in een woonruimte kunnen verminderd worden. Hoe dikker het kleed, hoe meer effect het heeft. En vergeet je warme voeten in de winter niet!

foto's en teksten: Toulemonde, Bomat en Loook