HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vloerkleden

Jacaranda, Van Besouw & CS Rugs

Vloerkleden

Jacaranda, Van Besouw & CS Rugs

Vloerkleden

Jacaranda, Van Besouw & CS Rugs

548

kleuren

Laat je verrassen door de vloerkleden van Jacaranda, Van Besouw & CS Rugs

Een vloerkleed koop je niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuur, het materiaal, de zachtheid, de demping.'

Klantervaring

“VDD interieur is een bedrijf dat uitstekende adviezen geeft!”

‘Een vloerkleed vervang je niet zomaar, daar heb je goed advies bij nodig en iemand die je ontzorgt.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Jacaranda

De prachtige tapijten en vloerkleden van Jacaranda hebben oog voor ethiek en milieu. De kleden worden met de hand geweven en is binnen een periode van 208 uur en gedurende zo’n 26 dagen door ten minste 130 paar vaardige handen gegaan. Van het verven en drogen van garens, het omwinden van klossen, het scheren en weven ervan op weefgetouwen tot het toevoegen en drogen van de onderlaag, het scheren en snijden, het met de hand afwerken en de kwaliteitscontrole van het tapijt. Alle handen spelen een onmisbare rol in het vervaardigen van de prachtige kleden van Jacaranda.

Handgeknoopt en handgetuft

Uniek, volledig op maat gemaakte kleden van hoge kwaliteit; dat zijn de vloerkleden van Jacaranda die met de hand geknoopt worden. Met de hand tuften gaat sneller dan knopen. Aan de hand van dit proces worden mooie, sterke, voor zwaar gebruik geschikte tapijten gemaakt die aan vele verschillende ontwerpen en kleuren kunnen worden aangepast.

Van Besouw

Van Besouw werd in 1893 opgericht en is dus zeker niet van gisteren. In ruim 180 jaar groeide het bedrijf van een degelijke wever in jute zakken uit naar een productiebedrijf van bijzonder, hoogstaand en eigen tapijt. Veel is veranderd; de rijke ervaring is nog altijd de basis voor gedegen vakmanschap.

Van alle markten thuis

De kleden van Van Besouw zijn van alle markten thuis: zacht, warm en huiselijk tot hard en projectmatig. Om elke ruimte het juiste karakter te geven. Van Besouw gebruikt drie verschillende productietechnieken: breien, weven en tuften. In combinatie met de juiste materiaalkeuze ontstaan verschillende karpetten. Elk kleed is uniek!

CS Rugs

CS Rugs is een toegewijde en innovatieve fabrikant van ‘custom made’ vloerkleden. Met een enthousiaste liefde voor textiel, een creatief ontwikkelingsteam en hoge kwaliteits- en servicenormen maken CS Rugs tot wat het is. De collectie verrijkt woonkamers, kantoren, winkels en meer. Wat de situatie ook is, er is altijd wel een creatieve oplossing.

Kleuren staan centraal

Kleurrijke vloerkleden zijn een prachtig stuk gereedschap om mee te spelen in het interieur. Een kleed is vaak het bindende element in een woning. Geheel in lijn met je persoonlijke wensen en afgestemd op het interieur: CS Rugs heeft voor ieder wat wils.

foto's en teksten: Jacaranda, Van Besouw en CS Rugs