HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet u eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij VDD interieur in Brasschaat ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Wist u dat u kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij u.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Verduisterende vouwgordijnen voor sfeer, warmte en privacy

Er zijn zoveel verschillende soorten raamdecoratie beschikbaar, en elk heeft iets bijzonders. Als u verduisterende vouwgordijnen in huis haalt bijvoorbeeld, dan haalt u een knusse warmte en unieke sfeer in huis. En bijzonder veel privacy, want deze gordijnen laten helemaal geen licht door, en ze dempen het geluid. Goed voor een superakoestiek! Een droom van een raambekleding dus. Eentje waar u makkelijk thuis van geniet met de hulp van de woonspecialist in uw buurt: VDD Interieur in Brasschaat. Daar hebt u een bijzonder grote keuze aan deze unieke gordijnen en ook de zekerheid dat ze perfect bij uw huis en uw smaak passen. Want VDD Interieur maakt alle vouwgordijnen altijd perfect op maat, en dat voor elk type raam.

Voeren met verduisterende stof

Wilt u graag verduisterende vouwgordijnen, maar liet u uw oog al vallen op een prachtige gordijnstof die wél licht doorlaat? Geen probleem. Bij VDD Interieur kunnen we uw droomgordijnen gewoon laten voeren met een verduisterende stof. Zo geniet u zowel van uw lievelingsgordijnen als van uw privacy. Belangrijk hierbij is dat de voering past bij de stof van het vouwgordijn zelf. Zo moet de krimptolerantie van beide stoffen dezelfde zijn, want u wilt natuurlijk niet dat de ene stof meer krimpt dan de andere bij het wassen. Gelukkig hoeft u zich van dit alles niets aan te trekken. Dat doet uw woonspecialist bij VDD Interieur wel voor u. Want net als u wil hij gordijnen voor u laten maken waarvan u zo lang als mogelijk kan genieten. Zaakvoerder Gilles weet precies welke vouwgordijnen verduisterend zijn en wat de mogelijkheden zijn qua voering.

Een heel kleurenpalet: van rustig tot trendy en fel

Smaken verschillen, daarom zijn de verduisterende vouwgordijnen verkrijgbaar in een enorm scala aan stoffen en kleuren. Van rustige basiskleuren tot hippe en felle trendkleuren. Er is wat voor iedereen! En ook qua motiefjes is er een overweldigende keuze. Zo vindt u zowel de perfecte gordijnen voor uw slaapkamer als voor die van uw zoon of dochter die graag iets speels op zijn of haar gordijnen wilt. Onze collectie is zo groot, u moet ze snel eens met eigen ogen komen bekijken!

Mooie en slimme combinatie met transparante gordijnen

Verduisterende vouwgordijnen houden het licht en de warmte mooi buiten. Maar wil u graag overdag licht in huis, dan moet u de gordijnen helemaal openen, ten koste van uw privacy. Tenzij u ze combineert met andere raamdecoratie die de inkijk wel verhindert. Transparante gordijnen in een bijpassende of juist contrasterende tint zijn daarvoor een goede en mooie keuze. Ze geven het geheel extra sfeer en garanderen u op elk moment van de dag de privacy die u nodig hebt, terwijl het licht mooi gefilterd wordt. En de combinatie is niet alleen mooi maar ook slim, want ze zorgt voor een aangenamere akoestiek door extra geluiddemping. Mooi meegenomen!

Schoonmaken van vouwgordijnen: simpel!

Is het tijd om uw vouwgordijnen te wassen? Dan kan dat meestal in de wasmachine. Check op voorhand gewoon het was voorschrift op krimptolerantie en voor de juiste werkwijze. Geraakt u er niet wijs uit? Bij VDD Interieur staan ze altijd klaar met tips en advies.

Verduisterende vouwgordijnen op maat gemaakt

Raamdecoratie moet passen, anders heeft ze geen enkele nut. Daarom maken we bij VDD Interieur de verduisterende vouwgordijnen altijd op maat. Of u nu vouwgordijnen zoekt voor een veranda, voor een erker of voor ramen met een bijzondere vorm: met vouwgordijnen is het allemaal mogelijk. Ook wat de afwerking betreft, gaan we heel nauwkeurig te werk. Zo passen we de baleinen aan de kleur van de stof aan, en bij een doorlopend dessin plaatsen we het lint aan de achterzijde zodat het dessin niet onderbroken wordt. Dat oogt veel mooier.

Krijg advies over verduisterende vouwgordijnen bij VDD Interieur

Bij VDD Interieur hebben we de juiste, verduisterende vouwgordijnen voor elk interieur, ook voor de uwe. Wilt u graag meer informatie of inspiratie? Benieuwd wat de vele mogelijkheden voor u zijn? Spring eens binnen in onze winkel op de Bredabaan in Brasschaat. We helpen u met plezier verder. Parkeren is gratis met de blauwe schijf!

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloerkleden hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij VDD interieur