HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

301

kleuren

Verduisterende rolgordijnen adviseer ik voor de slaapkamer.

Verduisterende Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij VDD interieur in Brasschaat. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help u graag.’

Onze openingstijden:
di t/m vr : 13.30-17.30
za: 10:00-12:00 &
13.30-17.00 uur
ma & zo: gesloten

Verduisterende rolgordijnen, voor echt donkere kamers

Natuurlijk houdt u van daglicht, maar in de slaapkamer maakt u het graag donker wanneer u dat wenst. En met verduisterende rolgordijnen kan dat zonder moeite. Bij VDD Interieur vindt u deze handige raamdecoratie in diverse stoffen. En omdat smaken verschillen en elk interieur anders is, hebben we stoffen in eindeloos veel kleuren en met heel veel verschillende dessins. Bij VDD Interieur vindt u zo zeker rolgordijnen die perfect bij uw stijl passen. Het gamma is zo groot dat u het best met eigen ogen komt bewonderen in onze winkel in Brasschaat!

Uitgebreid en divers aanbod

Het is de stof van het rolgordijn die bepaalt hoe groot of hoe klein de lichtinval is. Verschillen in weefsel, dikte en coating zorgen dat het rolgordijn van zichzelf helemaal of deels verduisterend is. Denk niet dat u niet kan kiezen, want het aanbod aan verduisterende rolgordijnen is bijzonder uitgebreid. U vindt dus altijd wel die gordijnen die perfect bij uw interieur passen.

De vele voordelen van verduisterende rolgordijnen

Het grootste voordeel van verduisterende rolgordijnen spreekt natuurlijk voor zich: ze houden het licht helemaal tegen. Ideaal voor slaapkamers! Maar deze bijzondere gordijnen hebben nog meer te bieden. Een selectie rolgordijnen is bijvoorbeeld vlamvertragend. Zo steekt u ’s avonds zorgeloos een gezellig kaarsje aan, terwijl u zich afzondert van de wereld en dus van eventuele nieuwsgierige blikken in huis. Deze rolgordijnen hebben ook een thermische coating waardoor ze niet alleen het daglicht weren, maar ook de warmte. Zo blijft de ruimte waar ze hangen altijd koel, zelfs op warme zomerdagen. Sommige rolgordijnen zijn uitgerust met een vuilafstotende beschermlaag, wat het schoonmaken supermakkelijk of zelfs overbodig maakt.

Privacy overdag door mooie combinaties met andere gordijnen

De verduisterende eigenschappen van deze unieke rolgordijnen komen natuurlijk uitstekend van pas ’s avonds of in de vroege ochtend als u eens lekker lang in bed wil blijven. Maar overdag hebt u geen behoefte aan een donkere ruimte. Integendeel. Dan laat u net wel graag het zonlicht binnen, liefst zonder uw privacy op te geven. Dat kan als u de verduisterende rolgordijnen combineert met andere soorten raamdecoratie, zoals transparante gordijnen of paneelgordijnen. Zo geeft u uw interieur extra klasse, wat uw stijl ook is. Retro, landelijk, stedelijk … Bij VDD Interieur vindt u zeker iets dat past. Kom langs op de Bredabaan voor grenzeloze inspiratie.

Geluiddempend en lichtfilterend

Combineert u de rolgordijnen met bijvoorbeeld transparante gordijnen, dan bent u niet alleen zeker van een extra stijlvolle touch, u zorgt tegelijkertijd voor een betere akoestiek, want samen hebben ze een geluiddempende werking. En het daglicht wordt subtiel gefilterd, bijzonder prettig als u overdag op uw gemak wilt lezen, televisie wilt kijken of wat wilt werken op de computer.

Alle mogelijkheden van rolgordijnen bij VDD Interieur

De verduisterende rolgordijnen zijn beschikbaar in immens veel uitvoeringen. Zo kunnen ze met elektrische bediening geleverd worden, geschikt voor kleine tot hele grote en hele brede ramen. Maar ook voor draaikiepramen en veluxen is dit een optie. Zo hoeft u zichzelf niet in bochten te wringen om uw gordijnen te openen of te sluiten. Een druk op de knop volstaat. Speelt u graag met kleuren en contrasten in uw interieur, laat het mechanisme dan in een andere kleur leveren dan het doek zelf. Uw woonspecialist van VDD Interieur vertelt u graag meer over de vele mogelijkheden die verduisterende rolgordijnen te bieden hebben. Ga snel langs op de Bredabaan voor meer informatie. Als u wilt, maakt u meteen een afspraak om de ramen bij u thuis te laten opmeten.

 

Uw interieur, onze passie

Ook voor vloerkleden kunt u bij ons slagen.

Vloeren

ook bij VDD interieur